Bildirim
Hd videolarda kasma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
donanım fazlasıyla yeterli hd videolar için
virüs programını geçici olarak kapatın....sürücülerinizi güncelleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 24 Ocak 2013; 19:15:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: awaqado
yada izlediğinz siteden de olabilir -
quote:
cevabınız için teşekkürler, sürücüleri otomatik olarak güncellememin bir yolu var mı ? windowsun kendi sunduğu sistemden öte ?
edit: ayriyeten izlediğim siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, youtube pek sıkıntı çıkartmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRpKaN -- 24 Ocak 2013; 20:50:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaRpKaN
quote:
cevabınız için teşekkürler, sürücüleri otomatik olarak güncellememin bir yolu var mı ? windowsun kendi sunduğu sistemden öte ?
edit: ayriyeten izlediğim siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, youtube pek sıkıntı çıkartmıyor
driver geniushttp://www.mediafire.com/?zjo3o8t2z628yiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 24 Ocak 2013; 20:54:01 >
-
bs playerdan izliyorsanız alt yazından kaynaklı bir durum düzeltmek için ayarlar>altyazı>altyazı özellikleri orda EVR hareketlendiricili resim altında aytyazıları çizme etkin tiklidir onun tikini kaldırın sorun çözülüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: SaRpKaN
quote:
lenovo nun kendi sitesinde destek (support)sayfasından laptopun marka ve modeline göre aratıp işletim sisteminize uygun olan(xp-vista-win7 32/ 64 bit) sürücüleri indirin, kurun
windows haricinde lenovonun otomatik update yapan programı varmı bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X