Şimdi Ara

Hd videolarda kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıktan anlaşıldığı gibi 720 p 1080 p tipi videolarda kasma meydana geliyor lenovo y580 i7 660 nvdıa olunca bu tip şeylerde insan üzülüyor bunun yanı sıra daha fazlasını bekliyor fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum

• donanım fazlasıyla yeterli hd videolar için
    virüs programını geçici olarak kapatın....sürücülerinizi güncelleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 24 Ocak 2013; 19:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

donanım fazlasıyla yeterli hd videolar için

yada izlediğinz siteden de olabilir
  • quote:

cevabınız için teşekkürler, sürücüleri otomatik olarak güncellememin bir yolu var mı ? windowsun kendi sunduğu sistemden öte ?

edit: ayriyeten izlediğim siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, youtube pek sıkıntı çıkartmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaRpKaN -- 24 Ocak 2013; 20:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

cevabınız için teşekkürler, sürücüleri otomatik olarak güncellememin bir yolu var mı ? windowsun kendi sunduğu sistemden öte ?

edit: ayriyeten izlediğim siteden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, youtube pek sıkıntı çıkartmıyor

driver geniushttp://www.mediafire.com/?zjo3o8t2z628yiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 24 Ocak 2013; 20:54:01 >

• bs playerdan izliyorsanız alt yazından kaynaklı bir durum düzeltmek için ayarlar>altyazı>altyazı özellikleri orda EVR hareketlendiricili resim altında aytyazıları çizme etkin tiklidir onun tikini kaldırın sorun çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaRpKaN

quote:

lenovo nun kendi sitesinde destek (support)sayfasından laptopun marka ve modeline göre aratıp işletim sisteminize uygun olan(xp-vista-win7 32/ 64 bit) sürücüleri indirin, kurun
    windows haricinde lenovonun otomatik update yapan programı varmı bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.