Bugün HIS HD2600XT IceQ Turbo aldım ve High'da nasıl oyun oynanır görmüş oldum : ) bu akşam sisteme format atıp ayrıntılı testler yayınlayacağım inşAllah en kısa sürede.
Ancak şöyle bir sorunum var ,daha önce sistemimde nVidia 7300 LE vardı ve Realtek High Definition 7.1 ses kartı tanıtılıydı(hp media center kullanıyorum) şimdi HIS'in CD sinden ATI CCC ve diğer driver'ları yükledim ve sesi ATI HD Audio Rear Output olarak görüyor.. ama ses çıkmıyor..
birde Kartı tanıtmadan önce Driver Cleaner ile nVidia driver'ını sildim ancak onun altında nVidia Chipset ve nVidia WMD vardı onlara dokunmadım çünkü anakartım nVidia Chipsetli belki sorun olur diye düşündüm..
yardımcı olabilecek olan varmı ? yardımcı olursanız sevinirim,
kolay gelsin
Arkadaşlar bir yardımcı olabilecek yok mu ?
arkadaşım şu an geçerli ses kartın 2600xt nin üstündeki görünüyo dolayısı il ses çıkmaması normal denetim masasından ses ayarlarına girip onboard olan ses krtını seçip dene
Denetim Masasından denedim ama daha önce(yeni ekran kartını takmadan ve yüklemeden önce) Realtek High Definition olarak gözüküyordu şimdi ise ATI HD Audio Rear Output olarak gözüküyor ve başkada yok seçeneklerde seçebileceğim Realtek Kalkmış seçeneklerden :S
?:S
arkadaşım birde şöyle dene bilgisayarım sağ tıkla özellikler/donanım/aygıt yöneticisi/ses video oyun kumandası içinde bulunan ve içinde High Definition ifadesi olanını devre dışı bırak
Olmadı maalesef,
sistemimi pcyi alırken verilen recover cdsiyle recover ettim sonra realtek ve nvidia görüntü driverlarını kaldırdım sorunsuz şekilde kurdum ama her açılışta ATI nın ses driver'ını görüyor maalesef herseferindede kaldırdım,
ancak yeni donanım bulundu demiyor ses kartım için ve hp nin sitesinden benim pc'im için son realtek drver'ını bulup indirdim bu seferde Microsoft Bus Driver hatası verdi onun içinde bi driver varmış indirdim kurdum ama maalesef olmuyor,
çözmeye çalışıyorum ? :S
HIS 2600XT IceQ Turbo Bende almak istiyorum kaç paraya aldın acaba birde testlerini acil bekliyoruz..
176 YTL'ye Vatan Bilgisayardan aldım(peşin aldığım için %5 indirim oldu normali 180 küsür),testleri ekliyicemde şu ses kartı işini halledemedim bir türlü.
hallettiğim gibi ekliyicem baya detaylı bir inceleme ve test.
Ya arkadaşlar lütfen bir yardım edebilecek yok mu ? :S :S :S :S :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme