Şimdi Ara

HD3650 Atı'den Nefret Ediyorum Çünkü... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun ati zede kardeş
  • Ya beyler , fazla mı ileriye gidiyorum bilmiyorum ama bakın , gittim Sapphire'in sitesinden indirdim ve tanıdı diyorsun , demekki tanıyan bir sürücü mevcut . Araştırmadan gelip feryat ediyorsunuz bi ton küfür ediyorsunuz sonrada banlanıp beni neden banladınız lanet olsun böyle siteye diyorsunuz.

Hayır arkadaşım git evinde masa kır sandalye kır ama şu lanet olası klavyeyle onbinlere yansıtma duygularını. Sonra anlamayan biri geliyor ATI ısınıyor ATI bilmemne diyor onları da yanlış bilgilendiriyorsunuz yanlış mıyım ?
  • Kendi CD'si yok mu kartın, bazen özel sürüm kartlarda sadece sürücü CD'sindeki sürücü ile çalışıyor.
  • bi abimde 4850 vardı vistada driver kurucaz die taklalar attıydık ahh ne günlerdi :D
  • kartın agp ise indirdiğin sürücüler sakat olabilir..agp hotfix driverlarını indirmen lazım...eğer agp ise kartın buradan driveri indirirsen sorunun çözülür

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
  • lanet olsun adamim, bi driver yuklemekten acizsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Hiç bana kızmayın arkadaşlar,
    yemin ederim 2900XT'den sonra ATI'den nefret etmeye başladım.
    Lanet makinaya format attım ve tam 8 tane sürücü indirdim.
    Neden 8 tane indirdim, Çünkü lanet olası HD 3650 için sürücü desteğini bir türlü bulamadım.
    Ne dandirik bir destek sitesi bu, tıklıyorum HD3600 Series'i içinden 3650 çıkmıyor, e allah belanı vermesin bıktım ne lanet bi firma bu yaaa.
    Nerde arkadaşlar bu lanet 3650'ye destek veren sürücü ?
    Hangi version? 8.1 mi 8.8 mi 9.2 mi nedir nedir?
    AMD-ATI'den sırf bu yüzden nefret ediyorum. İsterse 4890X8 çıkarsınlar almam arkadaş bu nedir yaa?Sürücü desteği veremiyor adamlar donanım desteği nasıl verecek. Lanetli firma yaaa...

2900xt de neydı ya.odaya soba yada kalorıfere ihtiyac yok 2900xtyı tak pcye gir oyuna mis gibi ısınıyordun.

bu arada gtx280 nı ne zaman emeklı etcen.forumda herhalde ilk gtx280 alan sendın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 24 Temmuz 2009; 12:50:33 >

• hocam sen bilir bilmez yazıp çizmişsin. Anlamsız ve boşlaflar. HD3600 series yazıyo ne yazacaktı alinin 3650si mehmedin 3670i osmanın 3650 simi böyle bir saçmalık uzun zamandır okumadım. Gerek ati gerekse nvidia gayet iyi driver desteği veriyorlar ve kullandıkları ara yüz çoook basit. Kullanıp istediğin drivera ulaşmak için ne dikkat nede zeka gerekmiyor. ayrıca 2900 den sonra bıktıysan gidip nvidia alsaydın ki bence ati gayet makul fiyatlara başarılı çözümler sunuyor
  • ATI de seni bekliyodu aman nolur benim kartımı al diye, naparsan yap kardeşim, o kadar driverdan sonuç alamadıysan kartında arıza olabilir bunu da düşündün mü garantiye gönderseydin bi de hiç aklına gelmedi mi
  • bilgisayarında başka bir problem olabilir
  • Uzun zaman sonra bende Ati aldım , hd4670.
    Önce bir sordum şunu şunu indir dedi ati kullanlar indirdim kurdum , kartı taktıktan 15dk sonra crysis oynuyordum , sende niye problem olduki
  • Arkadaş birde ben çok bilgiliyim bunları biliyorum manasında bi kaç cümle kurmuş. Bunları biliyoduysan o zaman nie konu açtın çok bu konuda çok bilgili olan insan driveri kurmayı becerirdi.
  • Ne anlatmak istediğini hiç anlamadım dostum.
    En azından imzamdaki sistemimi gördüysen az da olsa birşeyler bildiğimi anlayabilirdin...
    ve 2900XT ile 1950XTX kullanıcısı olduğumu da belirtmek isterim...

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

PC kullanmayı beceremeyen adamlar gelip burda ATI'ye demediği lafı bırakmıyor zaten, bunlar yüzünden ATI'nin adı kötüye çıkıyor sonra... Allah bilir laptop kartı falandır birde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 1 Ağustos 2009; 3:52:40 >
  • İşte, nokta atışı yapan kullanıcı ;)
    Dostum seni tebrik ederim, yanlış anlama çok ciddiyim
    AGP problemi yaşadık...

quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

agp karttan bahsediyor olabilir..
  • Verilen software desteği yeterli değil dostm ;)
    Zaten tek bir model'den nefret ettiğimi belirttim , yoksa 2900XT'lerle ısınmayı ve 1950XTX'imi kurcalamayı çok severdim... :((
    Kartı ablama aldım, halen GTX280 kullanıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: kenanclk

Daha düne kadar Nvidia'yı öven sen physx desdegiydi şuyudu buyudu diye ortalıklarda her keze nvidiayı öven insan ne olduda ati 3650 kullanmaya başladın. Durduk yere AMD-ATI ye camur atıp durma. Nefret edersin yada sevmezsin ama bir firmayı bu kadar kötülemeye hakkın yok gören de derki Nvidıa'nın sahibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 1 Ağustos 2009; 3:34:08 >
  • Evet dostum, çok güzel bir noktaya değindin ;)
    En son seçenek olarak kurulum CD'si ile yüklemeye çalışmıştım ama CD'nin altında daha poşedinden çıkardığım an gördüğüm koca çizik ile yarım kaldı planlarım :)

quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

Kendi CD'si yok mu kartın, bazen özel sürüm kartlarda sadece sürücü CD'sindeki sürücü ile çalışıyor.
  • işte ikinci nokta atışı yapan kullanıcı.
    Dostum, gerçekten teşekkür ederim...

quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

kartın agp ise indirdiğin sürücüler sakat olabilir..agp hotfix driverlarını indirmen lazım...eğer agp ise kartın buradan driveri indirirsen sorunun çözülür

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
  • 2900XT konusunda kesinlikle katılıyorum dostum sana ama rengi bile şahaneydi kartın, ben seviyordum herşeyini.
    Performansı, tipi... Sesi ve sıcaklığı vardı ama olacak o kadar. Her güzelin bir kusuru vardır dimi? ;)
    Bu arada 280'i henüz emekli etmeye niyetim yok.
    Allaha şükür Crysis Warhead hariç tüm oyunları Max Pixel ve Detail'de oynuyorum.
    Hala 30'dan aşağıya indiğini görmedim. 295 alıcam da ne oynayacağım ki? : )) Oyun mu var? Haksız mıyım? :D
    GT300'lerin High-End modelli kartları çıktığında nasipse... ;)
    Bu arada harika bir zekaya sahipsin, unutmamışsın dostum seni tebrik ederim.
    Evet ilk GTX280 kullanıcısıyım ;)

quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Hiç bana kızmayın arkadaşlar,
    yemin ederim 2900XT'den sonra ATI'den nefret etmeye başladım.
    Lanet makinaya format attım ve tam 8 tane sürücü indirdim.
    Neden 8 tane indirdim, Çünkü lanet olası HD 3650 için sürücü desteğini bir türlü bulamadım.
    Ne dandirik bir destek sitesi bu, tıklıyorum HD3600 Series'i içinden 3650 çıkmıyor, e allah belanı vermesin bıktım ne lanet bi firma bu yaaa.
    Nerde arkadaşlar bu lanet 3650'ye destek veren sürücü ?
    Hangi version? 8.1 mi 8.8 mi 9.2 mi nedir nedir?
    AMD-ATI'den sırf bu yüzden nefret ediyorum. İsterse 4890X8 çıkarsınlar almam arkadaş bu nedir yaa?Sürücü desteği veremiyor adamlar donanım desteği nasıl verecek. Lanetli firma yaaa...

2900xt de neydı ya.odaya soba yada kalorıfere ihtiyac yok 2900xtyı tak pcye gir oyuna mis gibi ısınıyordun.

bu arada gtx280 nı ne zaman emeklı etcen.forumda herhalde ilk gtx280 alan sendın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 1 Ağustos 2009; 3:55:09 >

• quote:

İşte, nokta atışı yapan kullanıcı ;)
    Dostum seni tebrik ederim, yanlış anlama çok ciddiyim
    AGP problemi yaşadık...

quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

agp karttan bahsediyor olabilir..

dostum kusura bakma ama sen zaten burada ofsayta dusmussun madem ki oyle bir sistem kullaniyorsun Ati kartlardaki AGP suruculerinin de nasil kurulmasi gerektigini bilmen gerekirdi demekki : bilmiyormussun sunu da unutma yanlis anlama benim kullandigim sistem seninkinin belki 2 kati ama ben hic bir zaman bir isi yanlis yaptigimda imzama bak imzam pc yi cok iyi kullaniyorum demek gibi bir anlama gelmez Agp kartlarin arkasinda ki cevirici cip suruculerin kurulmasina engel olmaktadir bu nedenle senin ozel olarak hotfix denilen seyi bilmen gerekir

ayrica boyle agza alinmayacak seylerin yazilmasi hic hos degil eger ki senin dedigin kart PCI -ex olsaydi o zaman ilk surucuyu kurdugunda tanir ve sorun yasamazdin ancak AGP oldugu icin bu sorunu yasadin burada bir firmati kotulemek bence hos bir durum degil ayni seyi Nvidia yapsaydi o zaman da nvidianin mi ALLAH belasini verecekti ? bu gibi seyleri yazmadan sorunun kaynagini bulmak daha akilci bir cozumdur

kalbini kirmak istemedim ve istemem de ancak bu forumda son zamanlarda cok onyargili davraniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_town -- 1 Ağustos 2009; 3:46:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.