Şimdi Ara

HD3650 Atı'den Nefret Ediyorum Çünkü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yemin ederim 2900XT'den sonra ATI'den nefret etmeye başladım.
    Lanet makinaya format attım ve tam 8 tane sürücü indirdim.
    Neden 8 tane indirdim, Çünkü lanet olası HD 3650 için sürücü desteğini bir türlü bulamadım.
    Ne dandirik bir destek sitesi bu, tıklıyorum HD3600 Series'i içinden 3650 çıkmıyor, e allah belanı vermesin bıktım ne lanet bi firma bu yaaa.
    Nerde arkadaşlar bu lanet 3650'ye destek veren sürücü ?
    Hangi version? 8.1 mi 8.8 mi 9.2 mi nedir nedir?
    AMD-ATI'den sırf bu yüzden nefret ediyorum. İsterse 4890X8 çıkarsınlar almam arkadaş bu nedir yaa?Sürücü desteği veremiyor adamlar donanım desteği nasıl verecek. Lanetli firma yaaa...

• 9.3.1 çıktı eski kartlar için onu denedin mi?
  • Walla ATI'nin sitesindeki bütün sürücüleri denedim dostum,
    Şimdi Sapphire'in kendi sitesinden bakıcam.
    Bu kadar dangalak bir destek sayfası olmaz olsun.
    Ürettiği karta sürücü yayınlamıyor adamlar hasta oldum arkadaş,
    Zorla değil ya, Nefret ediyorum ATI'den sırf bu yüzden...

quote:

Orijinalden alıntı: T-MAC*1

9.3.1 çıktı eski kartlar için onu denedin mi?
  • AMD-ATI'nin sitesinde kartın için vista, xp, windows7 dahil olmak üzere hem 32 hem 64 bit versiyonlarına ait son sürücü yani 9.6 sürücüyü bulabilirsin. HD3650 diye yok HD3600 series olarak var hem HD3650 hem HD3670 için kullanılabiliyor sürücüler.
    Neye istinaden sürücü yok, böyle site olmaz, dandik, dangalak falan yazdın anlamak mümkün değil. 6 ay kadar HD3650 kullanmıştım ve her ay sürücümü güncelliyordum hiç bir sorun da yaşamadım.
  • hd 3650 serisine hala driver çıkarılmaya devam ediliyor hd2000 in altındaki kartların driver üretimi durduruldu bende aynı kartı kullanıyorum ve burdan driveri indirdim.

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

download a tıklayarak indirip yükleyebilirsin.
  • Dostum, imzamdaki sisteme sahip bir insanım, sence sürücü nasıl aranır bilmiyor muyum?
    Sürücü destekliyor diye karşıma link veriyor ama yüklerken desteklenmeyen ekran kartı diye uyarı veriyor!!!!
    Bir sürücüyü indirip kuramayacak kadar boş bir kullanıcıya mı benziyorum sence?

quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

AMD-ATI'nin sitesinde kartın için vista, xp, windows7 dahil olmak üzere hem 32 hem 64 bit versiyonlarına ait son sürücü yani 9.6 sürücüyü bulabilirsin. HD3650 diye yok HD3600 series olarak var hem HD3650 hem HD3670 için kullanılabiliyor sürücüler.
    Neye istinaden sürücü yok, böyle site olmaz, dandik, dangalak falan yazdın anlamak mümkün değil. 6 ay kadar HD3650 kullanmıştım ve her ay sürücümü güncelliyordum hiç bir sorun da yaşamadım.

• Aynı adresten tam 6 farklı sürücü indirdim.
    8.8'den tutta, 9.6'ya kadar hepsini indirdim. Ama tanımıyor lanet sürücü paketi kartı.
    Gittim Sapphire'in resmi sitesinden indirdim HotFix ile beraber, bu sefer tanıdı.
    Firma dediğin, Ürettiği mala direk destek verecek, ne biçim destek bu böyle...

quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

hd 3650 serisine hala driver çıkarılmaya devam ediliyor hd2000 in altındaki kartların driver üretimi durduruldu bende aynı kartı kullanıyorum ve burdan driveri indirdim.

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

download a tıklayarak indirip yükleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2600 pro sonic vardı düne kadar windows 7 kullanıyorum hiç senin dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım 4850 kullanırken bile olmadı abartmışsın kardeşim
  • PC kullanmayı beceremeyen adamlar gelip burda ATI'ye demediği lafı bırakmıyor zaten, bunlar yüzünden ATI'nin adı kötüye çıkıyor sonra... Allah bilir laptop kartı falandır birde...
  • Ati şöyle böyle kavgası çıkartmaya gerek yok sanırım konuyu açan arkadaşım. Ben başka modellerinide kullandım atinin bu sorunları yaşamadım. Atide yazılımsal sorunlar çıkabiliyor. Ancak ati 4870 ile uzun bir süre kendini gösterdi. yani kalkıpta atiye laf etmenin gereği yok. genel itibari ile ati kullanıcılar için fiyat/performans bakımından daha iyidir. Bunlarıda göz ardı etmemek gerek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

Hiç bana kızmayın arkadaşlar,
    yemin ederim 2900XT'den sonra ATI'den nefret etmeye başladım.
    Lanet makinaya format attım ve tam 8 tane sürücü indirdim.
    Neden 8 tane indirdim, Çünkü lanet olası HD 3650 için sürücü desteğini bir türlü bulamadım.
    Ne dandirik bir destek sitesi bu, tıklıyorum HD3600 Series'i içinden 3650 çıkmıyor, e allah belanı vermesin bıktım ne lanet bi firma bu yaaa.
    Nerde arkadaşlar bu lanet 3650'ye destek veren sürücü ?
    Hangi version? 8.1 mi 8.8 mi 9.2 mi nedir nedir?
    AMD-ATI'den sırf bu yüzden nefret ediyorum. İsterse 4890X8 çıkarsınlar almam arkadaş bu nedir yaa?Sürücü desteği veremiyor adamlar donanım desteği nasıl verecek. Lanetli firma yaaa...

/>

• Lanet olsun sana adamım, lanet olsun!
  • sapphire 3650 ile akşam kurulum yaptım.Herhangi bir sorun yok win7 ve vistada.Xp ise bilmem.Catalyst indirdim 46 mb olanı amd sitesinden o kadar.Gerçi bu 3650 ile kurulum çok yaptım ama sorun ile karşılaşmadım belkide kartın donanımsal bir sorunu vardır.Ben ise tam ersi bu sorunu 3870 ile yaşıyorum.Bazen oluyor sorun.
  • bios kurcalanmış gibi tanımamasının imkanı yok, aratın forumu kaç tane 3650 yi tanıtamayan adam var acaba? Kendisi yüklemiyosa siz zorla yükleyin.Yakında forumda ati kullananları taş yağmuruna tutacaksınız
  • arkadaşım neden bu kadar celalleniyosun ki ??? 3600 series dediği driverı işletim sistemini seçerek indireceksin...
    kartınızda bir sorun varsa zaten yapacak bişey yok, garantiye gider ya da yeni bir kart alırsınız.
    örnek vermek gerekirse sadece 3650 nin ddr2 ddr3 ddr4 olmak üzere 3 modeli var, 3600 series diye adlandırmaları çok normal...
    ki 3650 yi türkiyeye ilk geldiği günden beri kullanıyorum, her ay driver güncellememi yaparım, sizin dediğiniz durumla karşılaşmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themat34 -- 23 Temmuz 2009; 21:03:00 >
  • @banditnew5
    ikinci harddiskimde xp kullanıyorum onla da sorunsuz çalıştı indirdiğim her driver...

demin yazmayı unuttum 9.7 sürümü çıktı bi de onu deneseniz...
  • quote:

Dostum, imzamdaki sisteme sahip bir insanım, sence sürücü nasıl aranır bilmiyor muyum?

• agp karttan bahsediyor olabilir..
  • AMD-ATI'zedeler artıyor bakalım, geçmiş olsun kardeş doğru yolu bulmuşsun xDxD
  • Daha düne kadar Nvidia'yı öven sen physx desdegiydi şuyudu buyudu diye ortalıklarda her keze nvidiayı öven insan ne olduda ati 3650 kullanmaya başladın. Durduk yere AMD-ATI ye camur atıp durma. Nefret edersin yada sevmezsin ama bir firmayı bu kadar kötülemeye hakkın yok gören de derki Nvidıa'nın sahibi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.