Şimdi Ara

HD3650 Atı'den Nefret Ediyorum Çünkü... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben senin konuşma dilini çözdüm!
    Tanımadığın kişilerle bile "salak" gibi kelimeler kullanarak konuşuyorsan eğer sen benimle konuşamazsın.
    Önce saygılı cümleler kurmayı bilmek gerek...

quote:

Orijinalden alıntı: sivıl encınyır

kardeş nolur bi boş vaktinde benim ilk yazdıgım mesajdan suraya gelene kadar ki muhabbeti oku.
    neyse ya sana ve tüm high-end severlere selam olsun.allah en highest system i de sana versin.sora evlen.kutsal high-end severlik bayragını colugun cocugun taşısın.ama onların beyni senin kadar bulanmış olmasın.
    bak kardeş.ben sana kalkıp da ''lan salak.ne diye i7 li sistem aldın ki.al bi tane p4-ki o bile fazla gelir aslında sana-.bak keyfine'' demedim.
    gercekten güzel bi sistemin var.allah olmayana da nasip etsin içinde de bana.buraya kadar anlamadıgın bişi var mı?yoksa söle olayın devamını başka bi mesajda yazıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 1 Ağustos 2009; 5:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Durmaz

sanki bizburda 1500 lira veriyoz bi işe yaramasın diye birde elimizde bu kadar büyük sistem varsa işimizi mutlaka biliyozdur bunuda sen unutma bende bilirim P4 sistemler crysis oynamayı bi akıcı oynamak var bide zevksiz oynamak var bunu eminim anlayanlar anlamıstır ama seni bilmem

ben hiç bir mesajda niye i7 li sistem toplamışşınız.p4 de aynı işi yapıyo demedim.benim merak ettigim gerceken su muhabbetten ne sonuç cıkardıgın.

ya gercekten ikinizden biri nolur benim dedigim şeylerden ne anladıgını sölesin.valla cok merak ediom

• Saygıyı bulduğumuz vakit, sevgiyi ve ilgiyi de buluruz...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Durmaz

sanki bizburda 1500 lira veriyoz bi işe yaramasın diye birde elimizde bu kadar büyük sistem varsa işimizi mutlaka biliyozdur bunuda sen unutma bende bilirim P4 sistemler crysis oynamayı bi akıcı oynamak var bide zevksiz oynamak var bunu eminim anlayanlar anlamıstır ama seni bilmem

ben hiç bir mesajda niye i7 li sistem toplamışşınız.p4 de aynı işi yapıyo demedim.benim merak ettigim gerceken su muhabbetten ne sonuç cıkardıgın.

ya gercekten ikinizden biri nolur benim dedigim şeylerden ne anladıgını sölesin.valla cok merak ediom

• kardeş sen sarhoş falan diilsin dimi.dogal halin yani bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

İşte, nokta atışı yapan kullanıcı ;)
    Dostum seni tebrik ederim, yanlış anlama çok ciddiyim
    AGP problemi yaşadık...

quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

agp karttan bahsediyor olabilir..

dostum kusura bakma ama sen zaten burada ofsayta dusmussun madem ki oyle bir sistem kullaniyorsun Ati kartlardaki AGP suruculerinin de nasil kurulmasi gerektigini bilmen gerekirdi demekki : bilmiyormussun sunu da unutma yanlis anlama benim kullandigim sistem seninkinin belki 2 kati ama ben hic bir zaman bir isi yanlis yaptigimda imzama bak imzam pc yi cok iyi kullaniyorum demek gibi bir anlama gelmez Agp kartlarin arkasinda ki cevirici cip suruculerin kurulmasina engel olmaktadir bu nedenle senin ozel olarak hotfix denilen seyi bilmen gerekir

ayrica boyle agza alinmayacak seylerin yazilmasi hic hos degil eger ki senin dedigin kart PCI -ex olsaydi o zaman ilk surucuyu kurdugunda tanir ve sorun yasamazdin ancak AGP oldugu icin bu sorunu yasadin burada bir firmati kotulemek bence hos bir durum degil ayni seyi Nvidia yapsaydi o zaman da nvidianin mi ALLAH belasini verecekti ? bu gibi seyleri yazmadan sorunun kaynagini bulmak daha akilci bir cozumdur

kalbini kirmak istemedim ve istemem de ancak bu forumda son zamanlarda cok onyargili davraniliyor

+1

• Hayatta çok zorlukla karşılaşırsın sen.
    Bu şekilde kurduğun cümlelerle içinden çıkılmaz dertlern içinde bulursun kendini her zaman.
    Yaşını bilmiyorum ama yazılarından anladığım kadarıyla bir abi nasihati olsun sana,
    Kimseye saygısızlık yapma, hele tanımadıklarına hiç yapma.
    Kimseyi uzaklaştırma kendinden, sonra bir dönüp bakmışsın arkana, kimse yok elini tutacak yanında!
    Kızdığında ağzından çıkan sözleri kulağın duymuyor senin,
    Saygıyı kaybettiğin vakit, kendiğini kaybettiğini vakittir.
    Bu arada ben senin kardeşin değilim, sana ne zaman bu hakkı verdim veya sen bu hakkı nerden buldun da bana bu şekilde hitap ediyorsun?
    Hayatta Başarılar...

quote:

kardeş sen sarhoş falan diilsin dimi.dogal halin yani bu
  • kaan abi...sana sölicek tek bi lafım var...

sepet sepet yumurta sakın beni unutma...

ya başka hangi sitelerde üyelikleriniz var.oralardan da konuşuruz dimi...beni sizsiz bırakmayın nolur
  • Hayat BAN'lar seni bir gün merak etme.
    O zaman sıfırdan bir profil oluşturmak istediğinde iş işten geçmiş olacak...

quote:

ya sen sıkma canını cnm bnm.banlanırsam bn bi üyelik daa acarım yarın.devam ederiz muhabbete:)valla siz olmadan cekilmez bu hayat...
  • tüh be cıkmışlar...dur isimlerini not aliim de yarın ilk iş forumda bakiim hangi konulara yazımışlar:)
  • quote:

quote:

Ne anlatmak istediğini hiç anlamadım dostum.
    En azından imzamdaki sistemimi gördüysen az da olsa birşeyler bildiğimi anlayabilirdin...
    ve 2900XT ile 1950XTX kullanıcısı olduğumu da belirtmek isterim...

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

PC kullanmayı beceremeyen adamlar gelip burda ATI'ye demediği lafı bırakmıyor zaten, bunlar yüzünden ATI'nin adı kötüye çıkıyor sonra... Allah bilir laptop kartı falandır birde...

benim kardeşim hiç anlamaz bilgisayardır driverdır falan.cok iyi kantır oynar.senin sistemi ver bak ona.süper kantır oynar.kullanabilir yani.
    söz meclisten dışarı ama ''kroyum ama para bende'' diyebilcek herkes ucak gibi sistem kurdurabilir.ama anlar mı o sistemden onu bilemem.
    yani ''böle bi sistemim var.sence sistemden anlamayan biri olabilir miyim'' cümlesi biraz sacma.
    bu arada kız arkadaşım bilgisayar mühendisligi okuo.ama hala pentium4lü bi sistem kullanıo

Bilgisayar muhendisi arkadaslarima HD 4870 diyorum o ne lan diyorlar. Core 2 Quad diyorum ne diyorsun lan diyorlar. Bunlari da hesaba katmak lazim aslinda. Hani soyle bir durumdur ki burada puanin neyse meslegin o ya. Aileler de sevinio ya cocugum su bolumden mezun oldu diye. Hani her bilgisayar muhendisligi okuyan super yazilim ve donanim hazirlama bilgisine sahip oluyor ya. Kiz arkadasindan verdigin ornek de arkadasin actigi baslik kadar sacma olmus. Kiz arkadasina sor GTX 260 Core 192 ile Core 216 arasinda ne fark var diye , ondan once forumda tahsili berbat olan bircok kisi cevabi net sekilde verir kanimca. Abuk bir tartismaya girmissiniz karismak istemezdim ama verdigin ornegin de arkadasin anlik nefreti ile acmis oldugu gereksiz marka tartismasi yaratan konu basligindan bir farkini goremedim. Sanki Atinin sponsoru Fenerbahce Nvidianin Galatasaray da boyle kavga gurultu oluyor.. HD 4890 alanlara Roberto Carlostan bir opucuk , Kader Keitadan ise 50 Cent konser bileti GTX 275 ile hediye.

Edit : Ayrica bir baska donanimla ilgili haber yapan sitede de , sitede ust duzey yetkili bir arkadas imzasina mimar muh. bilmemne yazmis.. Hani kendisine ismi ile hitap edildiginde eziklik hissediyormus gibi, mimar muh denilmesini istiyor. Ya da anneler gelir ya muhendis evladim bilmemne geliyor bugun istanbuldan falan der.. hani oglum geliyor demez muhendis oglum geliyor.. Oglu muhendis olmasa hic haber bile vermicek demek ki. Bizim hayirsiz geliyor bugun diyecek. Bu mu yani kistaslarimiz.. Toplumdan siyrilma noktamiz bu mudur : ) fenalardayiz hakkaten.. Bu is zevk isi keyif isi , bunu savasa donusturmenin alemi yok. Adam 3000 liralik makine aldi diye de makinenin hakkini vermek zorunda degil. Para onun degil mi isterse alir tum donanimin ustune kati sivi ne varsa birakip fotografini ceker. isterse ortadan ikiye boler. Parayla stres olmaya deger mi 3-5 fps fazladan alayim 3-5 fps az alayim diye. Disarda da bi hayat var arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 1 Ağustos 2009; 5:51:02 >

• quote:

Hayat BAN'lar seni bir gün merak etme.

quote:

ya sen sıkma canını cnm bnm.banlanırsam bn bi üyelik daa acarım yarın.devam ederiz muhabbete:)valla siz olmadan cekilmez bu hayat...

aga nedense tecrübe konuşuo gibi geldi bi an
  • Ben BAN'ladım seni de bu yüzden sana öneride bulunuyorum.
    Geç olmadan kurtar kendini, karanlıklarda kaybolma bul doğru yolu diye...
    Yaşamaya gerek yok, görünen köy klavuz istemez...

quote:

quote:

Hayat BAN'lar seni bir gün merak etme.

quote:

aga nedense tecrübe konuşuo gibi geldi bi an

• +1... Fazla söze ne hacet!

quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

quote:

quote:

En azından imzamdaki sistemimi gördüysen az da olsa birşeyler bildiğimi anlayabilirdin...

quote:

PC kullanmayı beceremeyen adamlar gelip burda ATI'ye demediği lafı bırakmıyor zaten, bunlar yüzünden ATI'nin adı kötüye çıkıyor sonra... Allah bilir laptop kartı falandır birde...

benim kardeşim hiç anlamaz bilgisayardır driverdır falan.cok iyi kantır oynar.senin sistemi ver bak ona.süper kantır oynar.kullanabilir yani.
    söz meclisten dışarı ama ''kroyum ama para bende'' diyebilcek herkes ucak gibi sistem kurdurabilir.ama anlar mı o sistemden onu bilemem.
    yani ''böle bi sistemim var.sence sistemden anlamayan biri olabilir miyim'' cümlesi biraz sacma.
    bu arada kız arkadaşım bilgisayar mühendisligi okuo.ama hala pentium4lü bi sistem kullanıo

Bilgisayar muhendisi arkadaslarima HD 4870 diyorum o ne lan diyorlar. Core 2 Quad diyorum ne diyorsun lan diyorlar. Bunlari da hesaba katmak lazim aslinda. Hani soyle bir durumdur ki burada puanin neyse meslegin o ya. Aileler de sevinio ya cocugum su bolumden mezun oldu diye. Hani her bilgisayar muhendisligi okuyan super yazilim ve donanim hazirlama bilgisine sahip oluyor ya. Kiz arkadasindan verdigin ornek de arkadasin actigi baslik kadar sacma olmus. Kiz arkadasina sor GTX 260 Core 192 ile Core 216 arasinda ne fark var diye , ondan once forumda tahsili berbat olan bircok kisi cevabi net sekilde verir kanimca. Abuk bir tartismaya girmissiniz karismak istemezdim ama verdigin ornegin de arkadasin anlik nefreti ile acmis oldugu gereksiz marka tartismasi yaratan konu basligindan bir farkini goremedim. Sanki Atinin sponsoru Fenerbahce Nvidianin Galatasaray da boyle kavga gurultu oluyor.. HD 4890 alanlara Roberto Carlostan bir opucuk , Kader Keitadan ise 50 Cent konser bileti GTX 275 ile hediye.

Edit : Ayrica bir baska donanimla ilgili haber yapan sitede de , sitede ust duzey yetkili bir arkadas imzasina mimar muh. bilmemne yazmis.. Hani kendisine ismi ile hitap edildiginde eziklik hissediyormus gibi, mimar muh denilmesini istiyor. Ya da anneler gelir ya muhendis evladim bilmemne geliyor bugun istanbuldan falan der.. hani oglum geliyor demez muhendis oglum geliyor.. Bu mu yani kistaslarimiz.. Toplumdan siyrilma noktamiz bu mudur : ) fenalardayiz hakkaten..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit : Ayrica bir baska donanimla ilgili haber yapan sitede de , sitede ust duzey yetkili bir arkadas imzasina mimar muh. bilmemne yazmis.. Hani kendisine ismi ile hitap edildiginde eziklik hissediyormus gibi, mimar muh denilmesini istiyor. Ya da anneler gelir ya muhendis evladim bilmemne geliyor bugun istanbuldan falan der.. hani oglum geliyor demez muhendis oglum geliyor.. Bu mu yani kistaslarimiz.. Toplumdan siyrilma noktamiz bu mudur : ) fenalardayiz hakkaten..

kardeş beni hiç tanımıosun.söledigin şeyler 400 sayfalık kitabın kapagına bakıp yorum yapmak gibi.emin ol görüp görebilcegin en halkçı adamlardanım ben.şimdi sosyalist dicem bu salaklar onu da anlamicak diye demiyorum.
    senin arkadaşının yetersiz olması beni ilgilendirmez.ona bakarsan bbenim arkadaşım da çok donanımlı ve buna dayanarak örnek verdim.

hocam bak ben ne atiyi övsüm ne nvidiayı kötüledim.ben arkadaşa sadece ii bi bilgisayara sahip olmanın bilgisayardan iyi anlamak anlamına gelmedigini söledim.ama bi anda bana p4 le kıraysız oynuomuşumda onların sistemlerine b.k atıomuşum gibi cevap verdiler.ve tartışma da burdan cıktı.sora da hakkaten cok eglenceli bi hal aldı.şimdi de bırakamıyorum.bayadır bu kadar gülmemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 1 Ağustos 2009; 5:54:43 >

• Kisacasi bos bir muhabbet olmus. Pentium 4 makine kullanan adamin parasi yok mudur ? Illa herkes parasini bilgisayara endekslemek zorunda midir ? Bilgisayara endekslese bile illa high end urun kullanmak zorunda midir ? Bence degildir. Bu saatte tartismadan da vakit gecmez gerci o da var. Bi nevi iyi oyalanmissiniz belli =)
  • quote:

Kisacasi bos bir muhabbet olmus. Pentium 4 makine kullanan adamin parasi yok mudur ? Illa herkes parasini bilgisayara endekslemek zorunda midir ? Bilgisayara endekslese bile illa high end urun kullanmak zorunda midir ? Bence degildir. Bu saatte tartismadan da vakit gecmez gerci o da var. Bi nevi iyi oyalanmissiniz belli =)

abi sen yapma bari.millet ister p4 kullansın ister i7 ister de ucak motorun taktırsın bilgisayarına.beni ilgilendirmez.ben bundan bahsetmiyorum
  • Yok ben ortaya konusuyorum zaten. Simdi soyle bir sey daha var , ben imzada sistem olayini pek anlamiyorum bu forumda boyle bi moda var hatta bazilari olayi genisletip evindeki televizyon buzdolabi camasir ve bulasik makinesi marka ve modelleri siraliyor. O da yetmiyor arabalari ve cep telefonlarini da yaziyorlar. Ne alaka anlamis degilim hani evdeki her turlu elektronik esyamizi yazmak durumunda miyiz bilmiyorum. Dusunsene, 3 adet HD Receiver kumandasi( hem de duracell ultra takili ona gore haa ) falan diyenler bile olabilir yakinda. Ben anlamiyorum imza olaylarini ama yapanlara da bi sey diyemem. Sadece olayi abartanlara karsi bir antipatim mevcut. Adam arabasini bile yaziyor ya. Modelinden kmsine buraya kime gosteris yapacaksa artik. Ha varsa altnida Ferrari California , Lamborghini Gallardo falan anlarim almissindir kendini halka gostermek istiyorsundur egonu tatmin etmek herkesi kendine hayran birakmak istiyorsundur(neden donanimhaberde orasi mechul hani erkeklik hormonu baya bi yogun o bakimdan).. Insan nufusu kadar araba olan bi ulkede arabani yazsan ne olacak ki :)

• hocam bak alındım şimdi benim imzamda da bütün mal varlıgım var
  • Kusura bakma "kaanaysel" arkadaşım ama Sen zaten baştan offsite ı yapmışsın, kendini pc ilahı ilan edip herkesi ezmeye çalışmışsın, sistemime bakın ve beni öyle yargılayın diyorsun, "sivıl encınyır" arkadaşım da geliyor sistemin ile bilgisayar bilginin alakası olmadığını belirtiyor sen de ona karşılık olarak yine ezici laflarla "siz yokken biz burdaydık hesabı" Ki asıl saygısızlık unsuru olan şeyler, herşeyden önemlisi herşeyi biliyorum havasında karşındakine ezici laflar ediyorsun. Buradaki saygısızlığın kimden kaynaklandığını eminim ki benden başka diğer arkadaşlar da görebiliyordur. "kaanaysel" arkadaşım öyle görünüyor ki sen zaten yalnız kalmışsın bu hayatta, gelip burada atiye ateş püskürüyorsun, eh tek başına herşeyi bilmek kolay degil, yalnızlık zor.

Bu arada ATI sayende cennetlik olmuştur artık

• quote:

hocam bak alındım şimdi benim imzamda da bütün mal varlıgım var

O mal varligi ile sakiz bile alinmaz neyin varsa yaz da gorelim bakalim islemcin ne senin ben dandik islemci kullananlarla konusmam cuzdanimda da en baba islemcileri tasirim ustunde de telefon numaram yazar. Bayanlarin cok hosuna gidiyor islemciyi incelemk :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.