Şimdi Ara

HD3650 Atı'den Nefret Ediyorum Çünkü... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zamandan beri tartışma olmuyordu gece gece okunacak birşey çıktı .

@sivıl encınyır sonradan işi hakarete döktüyse de başta dediği cümleler doğru . yani her son sistem sahibi herşeyi bilmiyor . tabi arkadaşa hakaret etti diyoruz da , kışkırtanada bakmak gerekir

birde dipnot : bu forumda hakaret -argo olduğu zaman haklıyken haksız duruma düşüyorsun . en azından 4 gün ceza verirler sana geçmiş olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 1 Ağustos 2009; 6:22:55 >
  • Bu arada son sistem diye tabir edilen sistemlerden satilir. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

quote:

Orijinalden alıntı: sivıl encınyır

hocam bak alındım şimdi benim imzamda da bütün mal varlıgım var

O mal varligi ile sakiz bile alinmaz neyin varsa yaz da gorelim bakalim islemcin ne senin ben dandik islemci kullananlarla konusmam cuzdanimda da en baba islemcileri tasirim ustunde de telefon numaram yazar. Bayanlarin cok hosuna gidiyor islemciyi incelemk :D

abi sen ne dion.bnm peder intelle anlaştı.bana özel i20 işlemci yapcaklar.ocz de 5000lik ram yapcak.ati de gddddddr50000lik kart yapcak.işte o zaman bilgisayardan en iyi anlayan kimmiş görücek herkes(bu arada bilgisayardan gercekten cok az anlarımokulda da bilgisayarla ilgili olan derslerin alayından kaldım.si programing falan)

@K.Kahriman

hocam gerek sistem tavsiyeleri bölümünde gerek diger topiklerde yazılarınızı gercekten begeniyorum da herkes sizin gibi degil.adama laf anlatamadım ki.ya yemin ediyorum cok tuttum kendimi.yoksa bütün gün dalga geccektim.yav adamın teki kalktı bana ''sen p4 lü sistemle kıraysızı akıcı oynayamazsın'' dedi.ya benm agzımdan ne kıraysız çıktı ne de ii oynannır falan.adama aynı mesajı farklı kelimelerle bi 5-6 kez yazdım.valla anlamadı billa anlamadı.bi yerden sora da bende kayış koptu.makaraya sardım.
    rahatsız olan herkesten özür dilerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 1 Ağustos 2009; 6:38:17 >

• @sivıl encınyır
    sağol

---

crysis konusu açılmış geçenlerde başımdan geçen bir olayı anlatayım

geçen ay internet cafeye gitmek zorunda kaldım . baktım ilk crysis yüklü makinada . işlemciye baktım lga775 p4 3 ghz , ekran kartı 8500gt ddr2 , 2gb dandik ram . neyse "crysisi açacak mı ?" diye oyuna girdim ayarları kıstım çözünürlüğü 1280x1024 yaptım . yavaş bir yüklemenin ardından oyuna girdim . ilk bölümü akıcı bir şekilde oynayarak bitirdim herhangi bir kasma vb şey olmadı . yani p4 makinada crysis oynanıyor

• Crysis igrenc bir oyun nesini oynayayim o oyunun. Acikcasi i30 2321 bile olsa Counter-Strike:Source kurmadan yapamam.
  • hocam ben hiç kıraysız oynamadım be.bu arada espri diil bu.cod serisini oynadım.gerci cok da oyun oynadıgım yok.

bu arada önemli olan oynu açmak diil akıcı oynamakmış hocam.öyle diyolar valla
  • mehmet kardeşle kaan abisinden de özür dilemem gerekio da dilim varmıyo ya.neyse.salak dememeliydim size.(hakaret etmemeliydim demiyorum).neyse iyi forumlar.ama gercekten takip edicem bundan sora yazılarınızıcok eglencelisiniz ikinizde.ben bütün gece güldüm.allah da bütün ömrünüz boyunca güldürsün sizi.

edit:valla muhabbeti okuyup okuyup gülüomsigaradan daha beter alışkanlık yapcak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 1 Ağustos 2009; 6:57:20 >
  • yemin ederim bende nefret ettim bu ATI'den. 1 haftadır HD 3470 için sürücü arıyorum ama yok. ne kendi sitesinde ne başka yerde. olan sürücülerin hepsi eski ve sorunlu. işin komik tarafı kendi sitesinde ta milattan önceki 9500 serisi için yeni sürücü var. ama Mobil radeon 3000 serisi için yok. hatta sırf bu yüzden bir site ati driver modder diye bir şey çıkarmış ama oda pek işe yaramıyor. nVidia'lı eski günleri çok özlüyorum şimdi. nVidia GT 120m li laptopumun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amo

yemin ederim bende nefret ettim bu ATI'den. 1 haftadır HD 3470 için sürücü arıyorum ama yok. ne kendi sitesinde ne başka yerde. olan sürücülerin hepsi eski ve sorunlu. işin komik tarafı kendi sitesinde ta milattan önceki 9500 serisi için yeni sürücü var. ama Mobil radeon 3000 serisi için yok. hatta sırf bu yüzden bir site ati driver modder diye bir şey çıkarmış ama oda pek işe yaramıyor. nVidia'lı eski günleri çok özlüyorum şimdi. nVidia GT 120m li laptopumun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

arkadasim bilmiyorsan bilmiyorum de daha surucunun bile nasil indirilecegini bilmiyorsun ve hala ati den nefret ediyorum diyorsun

laptop icin yapman gereken

1 laptop hngi marka ise o markanin sitesinden indirmen gerekir

2 eger ki elinde eski surucu var ise yapman gereken CCC yi acip gelismis ayarlada kartin surucu guncelleme linkine tiklayarakta yapabilirsin

camur at izi kalsin politikasi yapmayin bilmiyorsaniz da yardim isteyin

• driver yuklemeyi silmeyi bilmeyenlere laf ediyordum ama internetten driver indirmeyi bile bilmeyip sonra firmaya laf atmak. ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

bi abimde 4850 vardı vistada driver kurucaz die taklalar attıydık ahh ne günlerdi :D

4850 nin çıktığının 5, gününde aldım.xp de kullandım vista x84 ve x64 de win 7 x64 de kullandım ve bir kez bile sürücü yüklemekte sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leop

driver yuklemeyi silmeyi bilmeyenlere laf ediyordum ama internetten driver indirmeyi bile bilmeyip sonra firmaya laf atmak. ne diyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

arkadasim bilmiyorsan bilmiyorum de daha surucunun bile nasil indirilecegini bilmiyorsun ve hala ati den nefret ediyorum diyorsun

2 eger ki elinde eski surucu var ise yapman gereken CCC yi acip gelismis ayarlada kartin surucu guncelleme linkine tiklayarakta yapabilirsin

yok ya, size laptopun msarkasını veriyorum girip arayın bakalım, düzgün çalışan 8.5 den sonraki XP sürücüsü varmı yokmu. işte marka: SONY VGN-SR49VT/H. haydi vakalım.

CCC yi açıp sürücü güncellemeyi bende biliyorum. ama güncellemiyor işte, yeni sürücü yok diyor.
    allah allah, sanki bilgisayar kullanmayı dün öğrendikte. 3-4 senelik nVidia 7400 GO' ya bile 190.40 sürücüsü yükledim. internetten biraz araştırın bakalım, yerli yabancı forumda bir sürü kişi mobile ati 3000 serisi için güncel sürücü bulamamaktan şikayetçi.

işin komik tarafı ati sitesinde hala 5 sene önceki kartlar için sürücü var ama 3000 serisi için yok. birde sitesinde HD 3470 yazıp aratınca böyle bir şey yok diyor .

en sonunda ati sitesinden notebook markasına göre arama yaptım, nihayet 3000 serisi XP driver diye çıktı ama indirme sayfası bomboş, hiçbir şey yok

işte link kendiniz bakın:

Ati XP driveri

Ati Mobil 3000 serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: amo

quote:

Orijinalden alıntı: leop

driver yuklemeyi silmeyi bilmeyenlere laf ediyordum ama internetten driver indirmeyi bile bilmeyip sonra firmaya laf atmak. ne diyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

yok ya, size laptopun msarkasını veriyorum girip arayın bakalım, düzgün çalışan 8.5 den sonraki XP sürücüsü varmı yokmu. işte marka: SONY VGN-SR49VT/H. haydi vakalım.

CCC yi açıp sürücü güncellemeyi bende biliyorum. ama güncellemiyor işte, yeni sürücü yok diyor.
    allah allah, sanki bilgisayar kullanmayı dün öğrendikte. 3-4 senelik nVidia 7400 GO' ya bile 190.40 sürücüsü yükledim. internetten biraz araştırın bakalım, yerli yabancı forumda bir sürü kişi mobile ati 3000 serisi için güncel sürücü bulamamaktan şikayetçi.

işin komik tarafı ati sitesinde hala 5 sene önceki kartlar için sürücü var ama 3000 serisi için yok. birde sitesinde HD 3470 yazıp aratınca böyle bir şey yok diyor .

en sonunda ati sitesinden notebook markasına göre arama yaptım, nihayet 3000 serisi XP driver diye çıktı ama indirme sayfası bomboş, hiçbir şey yok

işte link kendiniz bakın:

Ati XP driveri

Ati Mobil 3000 serisi

arama kisminin uzerinde yazilanlari okusaydin adamlarin ne demek istediklerini anlardin

AMD Support Search will be under maintenance August 3 from 6:00AM – 6:30AM CDT (11:00AM – 11:30AM GMT). Apologies for any inconvenience. If you need graphics card drivers, please use our Graphics Drivers Search.

bir de sen su laptopun markasini soyle de oyle bak

bir de sana indirme linki

http://rapidshare.com/files/134440582/8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746.exe

ben azcik zahmet ettim ve bunu buldum biraz da sen zahmet et olur mu nasil yapman gerektigi hakkinda burada her seyi anlatiyor

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

unutmadan kisa bir not Ati 3000 serisi ile birlikte butun mobiltiy kartlarini radeon serisi altina almis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_town -- 3 Ağustos 2009; 16:10:05 >

• @Kaan okurmusun bilmem ama bu da senin sorununun cozumu

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
  • ben crysisi celeron 2.0 --6600gt --2gb ramle medium detay 1024 de oynayabiliyorum hemde 20 fps üzeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canuri -- 3 Ağustos 2009; 16:51:13 >
  • dark_town,

benim ingilizcem o kadar iyi değil. sürücü aramayı 3 ağustostan sonramı yapın diyor?. neyse yarın tekrar bakarım o zaman.
    verdiğin linkteki sürücü 8.3 değilmi? bunlar bende var, ben 9 serisi sürücüler yüklemek istiyorum. ilk mesajımda zaten ondan bahsettim.

birde "Ati 3000 serisi ile birlikte butun mobiltiy kartlarini radeon serisi altina almis" demişsin. bu nasıl oluyor.
    ati sitesinden laptop için sürücü ararken mobilite radeon değilde radeon olanımı seçecez?
  • Oow Shit diyorum Bir ATI Maduru daha.. nVidia'ya devam kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Oow Shit diyorum Bir ATI Maduru daha.. nVidia'ya devam kardeşim.

Madurluk değil araştırma kapatesitesi sınırlı olunca ATI...
  • sırf polemik yaratmak için açılmış bir konu..atinin 9600 serisi itibari ile tüm serisini kullanmışımdır..software konusunda hiçbir sıkıntım olmamıştır..öyle bir sistemi olan bir kişinin driver yükleme özürlüsü olacağını zannetmiyorum..atinin sitesinde eşek kadar ayrıntılı model seçerek doğru karta ulaşabiliyorsunuz.bunuda beceremeyen kişi gitsin atlasın köprüden..nvidia funları için bulunmaz topic olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Madurluk değil araştırma kapatesitesi sınırlı olunca ATI...

yahu arkadaşim madem o kadar gelişmiş araştırma kapasiteniz var, boş boş konuşacağınıza koysanıza şuraya bir indirme linki, bulsanıza bana bir catalyst 9.7 xp sürücüsü. 9.2 de olur. valla gerçekten çok ihtiyacım var bu sürücüye.

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

sırf polemik yaratmak için açılmış bir konu..atinin 9600 serisi itibari ile tüm serisini kullanmışımdır..software konusunda hiçbir sıkıntım olmamıştır..öyle bir sistemi olan bir kişinin driver yükleme özürlüsü olacağını zannetmiyorum..atinin sitesinde eşek kadar ayrıntılı model seçerek doğru karta ulaşabiliyorsunuz.bunuda beceremeyen kişi gitsin atlasın köprüden..nvidia funları için bulunmaz topic olmuş.

arkadaşim bende diyorumki, AHA ŞURDAN ŞU ŞEKİLDE İNDİRECEKSİN diye bir adres verirmisin?

bumu eşek kadar ayrıntılı model, driver listesi:

yoksa bumu? iyi bak, ne zaman girsem Driver & Download yeri hep boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 4 Ağustos 2009; 11:17:51 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.