Şimdi Ara

HD3650 Atı'den Nefret Ediyorum Çünkü... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mobil sürücüleri notebook üreticisinin sitesinden download edeceksin ati nin sitesinden değil... üretici güncel driver vermiyorsa üreticinin sorunu ati nin değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusty -- 4 Ağustos 2009; 11:05:08 >
  • iyide, sonuçta bunun grafik çipsetini üreten, driverini hazırlayan firma ati değilmi? ati yeni driver çıkarmıyorsa laptop üreticisi nerden bulup koysun yeni driveri? kendisimi yazacak yoksa?
  • arkadaşlar resmi driver aramaktan vaz geçtim. peki nvidia da olduğu gibi inf dosyasını değiştirerek son driveri kurma gibi bir olay varmı atide? varsa modlanmış inf bulabileceğim adres verebilirmisiniz? ben googledan çok aradım ama bulamıyorum.
  • evet en sonunda modlu 9.3 buldum.
    akşam bakacam, inşaallah bunu kabul eder. çünkü kendim modladığım hiçbir sürücüyü tanıtamadım.
  • Yep, okudum dostum merak etme ;)
    Zaten Sapphire'in sitesinde AGP Hotfix'i gördüğüm an dank etti ama geçmiş olsun...
    Sonra ATI-AMD resmi sitesinde de Hotfix olarak araştırdım ve bulmuştum ;)
    Yeniden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim...

quote:

Orijinalden alıntı: dark_town

@Kaan okurmusun bilmem ama bu da senin sorununun cozumu

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
  • Kusura bakma hocam ama bi ekran kartı sürücüsü kuramayacak kadar bilgisayar bilgin yoksa hiç atiye suç atma.Ya windows 3.1 den beri bilgisayar kullanıyorum ve karşıma hiçde böyle bi problem çıkmadı.Ayrıca bilgisayar firmasının teknik servisliğindede çalıştım çoğu kişiden bilgim iyidir.Bi şirkette bilgi işlemci olarak çalıştım.Bu zamana kadar elimden 400 tane makine geçmiştir.Bi sürücüyü yükleyemiyosan eğer suçu en son Amd-Atide arasın Kimseyide karalayıp durma Şuanda beğenmediğin amd-ati ekran kartı-anakart-çipset-işlemci kısaca platform üreticsi eğer amd-ati olmasaydı intelin en ucuz işlemcisi 400$ nvidianın en ucuz ekran kartı 300$ olurdu bunuda kafandan çıkartma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 5 Ağustos 2009; 20:39:45 >

• 1995'li Senelerde 3Dfx Voodoo Banshee'me yüklemeye çalıştığım XPentor adlı sürücüler aklıma geldi senin bu yazını görünce...
    O zamanlar 14.4k modem ile Sürücü'Ler bulup hatta üstüne yetinmeyip XPentor adı ile yayınlanan sürücüleri yüklerdim. O zamanlar yok tabii google'lar falan. Altavista'lar ile arar bulurduk bişeyleri.
    Sonra yüklerdik, olmazdı Format atmak zorunda kalırdık. O zamanlar bile böyle sürücüleri rahat rahat bulurken, acaba neden bulamadım kim bilir...
  • madem kendinizi bu kadar övüyorsunuz driver bulma konusunda google ye "3650 agp driver" yazamıyor musunuz ?

bakalım 2. siteye ne yazıyor

quote:

» At a loss...Radeon HD 3650 AGP - [ Bu sayfanın çevirisini yap ]
    8 gönderi - 4 yazar - Son gönderi: 26 May
    Radeon HD 3650 AGP Windows XP/2K Radeon Display Drivers. ... Althought the AGP hotfix drivers are not certified they should install on your ...
    www.driverheaven.net/...drivers/166834-loss-radeon-hd-3650-agp.html - Önbellek - Benzer

bakalım 4. siteye ne yazıyor

quote:

AMD Game Forums - Ati Radeon Hd 3650 agp, 512 ddr2 DRIVERS - [ Bu sayfanın çevirisini yap ]
    8 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 25 May
    They ARE the drivers for your card if it's AGP .. AGP drivers aren't officially supported anymore so they are called AGP HOTFIX drivers . ...
    forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260... - Önbellek - Benzer

bu kadar basit bir olayı bu kadar büyütüp birde kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ya pes doğrusu !!

tabi forum evin arka çöplüğü aç konuyu millet birbirine girsin sonra 2-3 tane kendinibilmez birşey yapıyorum sanıp ati ye çamur atsın oh ne ala memleket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 6 Ağustos 2009; 0:12:37 >

• ATİ nin Driver dandikliğinden olabilirmi
  • Olay Driver bulmak değil burada,
    Söz konusu durum;
    AMD-ATI'nin Driver Download sekmesi altında PCI-E ve AGP başlığı altında 2 sekme oluşturmaktan aciz oluşudur.
    Eğer AGP kartlarda bir sorun yaşıyorsa bir firma, bunu büyük büyük belirterek kullancının seçmesini sağlamalıdır.
    Dediğim gibi, Google'da aramakta bir zorluk yok.Önemli olan resmi sitesinde Nasıl modelleri seçiyorsak, bağlantı yuvasını seçtirirse eğer ATI-AMD bize, o zaman hiçbir sorun kalmaz. Ama AMD-ATI gibi bir firmanın ben sürücüsünü Google'dan aratarak bulacaksam vah haline o firmanın.
    Microsoft'tan Internet Explorer indirirken Google'a mı yazıyorsunuz?
    Ya da Hanginiz NVidia sürücüsü indirirken Google'a yazıyor?
    Ya da Soundblaster ses kartlartı için sürücü ararken düm düz google'a mı yazıyorsunuz Soundblaster X-FI VistaX64 Driver falan diye yoksa direk sitesinden mi tedarik ediyorsunuz?
    Önemli olan sitede uğraştırmadan ve yanıltmadan yanıt bulabilmek...

Bilmem anlatabildim mi?;)

Ayrıca verdiğiniz örneklere şöyle bir bakarsak;
    2. site:www.driverheaven.net adlı bir 3.Parti sitedir. ATI-AMD'nin websayfası değildir.
    4. site: ATI-AMD'nin forum sayfalarından biridir ve yine direkt link verilmemektedir.
    Göz var, nizam var. Yapılması gerekenleri yapmayanlar var.
    Ayır en başta PCI-E ve AGP diye bak bunlara hiç gerek kalıyor mu ki aslında ayırmaması bile gerek.
    Çalışsınlar hepsini bir arada sunsunlar, uğraştırmasınlar insanları, sıkmasınlar canlarını...

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

madem kendinizi bu kadar övüyorsunuz driver bulma konusunda google ye "3650 agp driver" yazamıyor musunuz ?

bakalım 2. siteye ne yazıyor

quote:

» At a loss...Radeon HD 3650 AGP - [ Bu sayfanın çevirisini yap ]
    8 gönderi - 4 yazar - Son gönderi: 26 May
    Radeon HD 3650 AGP Windows XP/2K Radeon Display Drivers. ... Althought the AGP hotfix drivers are not certified they should install on your ...
    www.driverheaven.net/...drivers/166834-loss-radeon-hd-3650-agp.html - Önbellek - Benzer

bakalım 4. siteye ne yazıyor

quote:

AMD Game Forums - Ati Radeon Hd 3650 agp, 512 ddr2 DRIVERS - [ Bu sayfanın çevirisini yap ]
    8 gönderi - 3 yazar - Son gönderi: 25 May
    They ARE the drivers for your card if it's AGP .. AGP drivers aren't officially supported anymore so they are called AGP HOTFIX drivers . ...
    forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260... - Önbellek - Benzer

bu kadar basit bir olayı bu kadar büyütüp birde kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz ya pes doğrusu !!

tabi forum evin arka çöplüğü aç konuyu millet birbirine girsin sonra 2-3 tane kendinibilmez birşey yapıyorum sanıp ati ye çamur atsın oh ne ala memleket

• benim ekran kartım Sapphire in agp hd 3650 ama sistem gereksinimlerine baktım :

# 450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded.
    # Certified power supplies are recommended. Refer tohttp://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products

diyor benim 350Watt acaba oyunları o yüzden mi değişik değişik gösteriyor yani menüdeki yazıları falan değişik gösteriyor..Bana verirken 300 ile 350Watt destekliyor demişti görevliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrcesar -- 8 Ağustos 2009; 12:57:33 >
  • @jrcesar
    ben asus 300w (12v 18a) ile 3850 kullandım bir süre, seninki dandik marka bile olsa ondan olacağını sanmam.

ayrıca driver bulma konusunda nacizane düşüncem tamam biraz arayüz sorunu olabilir ati'nin, olmasa bile insanlık hali yani bilgili bir insan dahi takılabilir bazen.

ama kaanaysel'in sormak yerine konuyu açış şekli ve bazı arkadaşlara küstah tavırları hiç hoş değildi.. kendisi saygıya davet ederken okuduğu lanetler beni şahsen sivıl encınyır'ın söyledikleri kadar rahatsız etti.

ayrıca Mehmet Durmaz hakkında söyleyeceğim şey "fikirleri tartışmak yerine göre güzeldir, ama sırf tanıdığım diye adam kayırmak kötüdür."
  • tamam arkadaşlar ben bu driveri aramaktan vaz geçtim. bu driver konusu beni çok yordu. netin altını üstüne getirdim ama ATI Mobile HD 3470 için 9 serisi XP sürücüsü bulamadım. bulduğum bir tanede yalan oldu, içinden 8.3 çıktı .

artık nvidia GT 120m' li laptopumu bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.