Şimdi Ara

HD4870 ATI Driver Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar Arkadaşlar Format atma sonrasında ati driverini yüklemeye çalıştığımda sorunsuzca yükleniyor görünüyor yükleme bitiyor ancak Program Files/Ati teknoloji klasörü bomboş. Yükleme sonrası açılan yeniden başlat penceresinden yeniden başlatı tıkladığımda yeniden başlıyor windows giriş yapmadan siyah ekranda kalıyor haliyle pc driver yüklü sanıyo ancak yüklü değil. Güvenli kipte yeniden başlatıp aygıt yöneticisinden ekran kartını silince normal modda başlıyor defalarca denememe ragmen kimi zaman yükleniyor görünüyor yüklenmiyor kimi zaman yükleme yarıda kalıyor yükleniyor gibi dewamlı doluyor ama aynı yüklenmiyor sadece doluyor.
    Ati 9.4 ü de denedim cdsindeki driveride denedim aynı. framework 3.5 yüklü sp1 de yüklü bütün güncellemeler yapılı atiyi komple pcden hatda kayıt defterinden bile silip denedim defalarca sorunlar aynı ya yarıda kalıyor doluyor gibi görünüyor yada sorunsuz yükleme bitiyor klasörü bomboş.Bu arada işletim sistemi VİSTA.

Üstadlar yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum Saygılar.

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:13:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

kurulumu yönetici olarak mı çalıştırıyorsunuz?Eğer öyle değilse yönetici olarak çalıştırmayı deneyin,belki işe yarar.

Onu denememiştim yorumunuzdan sonra onuda denedim ancak yine olmadı üstad.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.