Şimdi Ara

HD4870 Toxic İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce exa bilgisayardan topladığım sistemde bi kaç oyun incelemesi yapıp sizlerle paylaşmak istedim . Ekran kartı tercihimi 1 gb Sapphire HD4870 TOXİC'ten yana kullandım özel soğutması ve azda olsa hızaşırtma ile gelmesi tercih sebeplerimdendi.
    Kartın kutu içeriğinde bir adet dvi>vga bir adet dvi>hdmi bir adet crossfire köprüsü tv bağlantı kabloları kurulum cd si ve kullanım kitapçığı çıkıyor.Şahsen üst seviye bir kartın kutu içeriğinden bir oyun veya 3d mark tam sürümü beklerdim .
    Kart boşta fan hızını cok aza indiriyo sesini kasa fanından dolayı duyamıyorum diyebilirim.Kart boşta 62 derece yükte 80 dereceye yakın . Yanlız kart fan hızını yükseltiği zaman ki cok uzun süre oyun oynandığında bu oluyo dayanılamıyıcak bi ses çıkarıyo diyebilirim ancak çok kısa süreler fan max hızda döndüğü için normal bi kullanımda sıkıntı yaratmıyor .

Test Sistemim
    Amd Phenom ii x4 810 (defualt)
    Ecs 780gm-a ultra black
    Sapphire HD4870 Toxic
    Corsair 2*1 gb 667 Mhz ddr2
    160 gb seagate 7200.10
    600 Watt Silverpower
    Ati catalyst 9.6

İlk Testimiz Far Cry 2

Ultra High 4xAA

HD4870 Toxic İncelemem

İkinci Testimiz Brother in Arms : Hell's Highway

Açılabilicek bütün ayarlar açık

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Üçüncü Testimiz Crysis Warhead

En İleri NoxAA

HD4870 Toxic İncelemem

En İleri 8xAA

HD4870 Toxic İncelemem

Dördüncü Testimiz Race Driver Grid

Ultra High 8xAA

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Beşinci Testimiz Call of Duty : Modern Warfare

Oyundaki ayarlar en yüksekte 4xAA 16xAF(yani oyun içinden AF full)

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Altıncı Testimiz Assasin's Creed

Bütün ayalar en yüksekte 4xAA

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Yedinci Testimiz World in Conflict

Very High 4xAA 16xAF

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Sekizinci Testimiz Colin Mcrae DİRT Demo

Ultra 4xAA

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Dokuzuncu Testimiz Lost Planet Extreme Condition

High 8xAA 16xAF

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

Onuncu Testimiz Call of Juarez Bound in Blood

Very High

HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem
     HD4870 Toxic İncelemem

On Birinci Testimiz 3d Mark 2006

HD4870 Toxic İncelemem

arkadaşlar testleri elimden geldiğince objektif olarak yapmaya çalıştım. Bölümlerden aldığım SS ler içerisinde genel olarak en düşük fps li olanları seçmeye çalıştım ki kartın min performansını göstermek için . Zannedersem işlemciden dolayı tam performans alamıyorum ekran kartından ancak benim için yeterli oluyor şuan. Hiçbir oyunda oynanabilirliğin çok altına düşmedi en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastingmoon -- 31 Temmuz 2009; 13:00:42 >

• Eline sağlık güzel inceleme olmuş
    Lo gördüm
    Ama orda çok ses yaptığını görünce almak istemem şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 17 Temmuz 2009; 16:07:42 >
  • 3d mark testi de yap koy bence..tam performan almak istiyorsan işlemciye biraz overclock yap..testler için eline sağlık güle güle kullan kartını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper#

Eline sağlık güzel inceleme olmuş
    Lo gördüm
    Ama orda çok ses yaptığını görünce almak istemem şahsen

şöle bi durum çok ses yapıyo derken mesela 1 saat fln oyun oynadım ses cok değil ama böle arada çok kasan bi kaç uygulama açınca birden coşuyo sanki kart yani belki benim kartta birşey vardır böle çok oyun oynadıkca yerine pc donduğunda fln bi anda max devirde donuyo sanki süpürge acılmış gibi oluyo

• güzel inceleme, elinize sağlık.

Yalnız warhead testi 0xaa yazıyor. 8x i seçmemişsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

güzel inceleme, elinize sağlık.

Yalnız warhead testi 0xaa yazıyor. 8x i seçmemişsiniz.

8xAA lı sonuçlarıda ekledim
  • iyi o zaman
  • bence işlemcin sınırlıyor ekran kartını çünkü benim sistem ile (G80) 8800 gts oc edition dirt ve race driver fsp leri aynı.Crysis'ta en ileriyi açamıyorum ne yazıkkı.Bellek yönetim sorunu var galiba:S.Kart 5-10 dakika oynatıyır takılmadan ama sonra fsb 20 nin üstüne çıkmaz oluyor.
    Buda race Driver grid'ten diğer oyunlar şuan yüklü olmadığı için deneme şansım yok.Birde grid 'te fraps ile caps alıyorum fakat fps çıkmıyor.Prtscn işe aldığımda paint. vs yapıştırdığımda siyah ekran çıkıyor.Eğer program önerirsiniz onunlada caps çekebilir.
    4xaa 1280x1024 diğer ayarlar full.fsp çıkmamış 69 kare//sn HD4870 Toxic İncelemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 17 Temmuz 2009; 17:22:11 >

• Ellerine Sağlık Güzel inceleme Olmuş ..

Gelelim Tavsiyelere , Acil Ramleri Değiştir Hem Kapasite Hemde Hız Anlamında

Min Fps : 9 Fps Olmuş Hocam Nedeni İse Ramlerin .. Ayrıntılı Bilgi Almak İstersen Pm İle Ulaşabilirsin
  • galiba sen drift yaparken aynı fps leri almışsın + bende 8xAA açık buda biraz etkiler herhalde ayrıca şimdi aynı yerde drift yarısı actım tek başıma olduğumda 100 120 arası değişken fps (arabayı parcaladığımda 90 a düştü )
  • Eline sağlık kardeşim...

İşlemciye biraz dokunmanı tavsiye ederim sonuçlar çok daha güzel olucak...
  • Alper# , DEATH71 , MÜŞAVİR , d4rkston3 , Dark-Power , LEON-X

hepinize teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

galiba sen drift yaparken aynı fps leri almışsın + bende 8xAA açık buda biraz etkiler herhalde ayrıca şimdi aynı yerde drift yarısı actım tek başıma olduğumda 100 120 arası değişken fps (arabayı parcaladığımda 90 a düştü )

Asıl incelemen için ben teşekkür ederim.O kartı bende almayı düşünüyorum fakat forumda oldukça fazla sorun gördüğüm için (ati) biraz tedirgin oluyorum.
    O kartın daha yüksek oynatabilmesi gerektiğini söyledim.İşlemcini ve ramlerini biraz overclocklarsan daha iyi sonuçlar alacağından eminim.Zaten benim ekran kartıyla seninkinin karşılaştırılması biraz abes kaçar.Arabalı yarışlarda 8-12 vs max kaç oluyor bilmiyorum genelde drift yaparım fps anlık olarak 56-58 e kadar düşüyor.Benim ramlerde 667 mhz ama ben oc ile 1.95 v, 5-5-5-15 800 mhz kulanıyorum.Bunuda örnek olarak gösteriyorum.Telefon ile çekmek zorunda kaldım fsp çıkmayınca.Oyunda herhangi bir ayar değişikliği yapmadan çektim bundan emin olabilirsin..Edit yanlış resim:S
     HD4870 Toxic İncelemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkston3 -- 17 Temmuz 2009; 17:49:40 >

• anakartta nb çarpanı olmadığı için zaten pek yüksek bi oc potansiyeli yok forumda kullananlar tarafındanda tescilli bu. Sistem yeni olduğu ve oc konusunda cok profesyonel olmadığım için şimdilik oc yapmaya pek yanaşmadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

anakartta nb çarpanı olmadığı için zaten pek yüksek bi oc potansiyeli yok forumda kullananlar tarafındanda tescilli bu. Sistem yeni olduğu ve oc konusunda cok profesyonel olmadığım için şimdilik oc yapmaya pek yanaşmadım .

Hmm bilmiyordum ama ramleri işlemciye oc yapmadan da yükseltebilirsin.Bende Fsb//Dram 400/533/667/800 olarak seçiliyor.800 mhz seçip işlemciye çok az 2600@2730 yaparak 780 mhz oluyor.Eğer fsb:Dram 1:2 1:3 vs gidiyorsa onunlada oc yapmak mümkün :)Güle güle kullan bu arada kartını
     HD4870 Toxic İncelemem

• Bu inceleme işi meşhur oldu bir tanede biz mi yapsak ne
  • Call of Juarez 2 ve 3d mark 2006 testlerini yaptım onlarıda eklemek istedim

Biraz hort gibi olucak ama hala popüler bi kart umarım birilerine yardımcı oluyordur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.