Şimdi Ara

HD6850 Ekran Kartı için İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ekran kartı için kullandıgım suankı sıstem:

AMD Athlon II x2 240 2.8ghz
    4GB ddr3 1600mhz ram
    Powercolor hd6850
    450w psu

Sistem Bu arkadaslar ben sipariş olarak Fx 6300 siparis verdim yanında bide corsair cx600 80 plus siparis verdim.

Sorum su ben athlonda tam performans alamıyodum 6300 de iyi olurmu bana yararı bide psu cok dandik bir marka oldugu icin malum 6850 de 125w cektigi icin biraz da psu yetmez diye korktugumdan psu yenıledım sizce suankı oyunlarda nasıl bir performans verir ram takviyesi suanlık gerek duyarmı

Ceveplarınız icin şimdiden teşekkurler...

• Watch Dogs'u ultrada oynatamasanda orta ayarlarda oynatirsin diye dusunuyorum. Sistemin fena degil ama bu sisteme daha fazla yatirim yapmak olu yatirim olur bence. Malum ddr4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartini yazmamissin 6300 destekleyen bir model mi?simdiki islemcine gore 6300 fark eder ve arti faydasi 6850 yetmedigi anda 270x gtx760 gibi kartlari cok rahat tasiyabilir islemci ki aldigin guc kaynagi da bu dediklerime yeterli.
  • Anakart M5A78L-M LX özellikle anakartımı alırken fx destekli olmasına dikkat etmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

anakartini yazmamissin 6300 destekleyen bir model mi?simdiki islemcine gore 6300 fark eder ve arti faydasi 6850 yetmedigi anda 270x gtx760 gibi kartlari cok rahat tasiyabilir islemci ki aldigin guc kaynagi da bu dediklerime yeterli.

peki ben ilerde i5 2xxx gibi bir sistem düsünüyorum yanında yeni sistem ekran kartı kaldırırmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboxx

quote:

anakartini yazmamissin 6300 destekleyen bir model mi?simdiki islemcine gore 6300 fark eder ve arti faydasi 6850 yetmedigi anda 270x gtx760 gibi kartlari cok rahat tasiyabilir islemci ki aldigin guc kaynagi da bu dediklerime yeterli.

peki ben ilerde i5 2xxx gibi bir sistem düsünüyorum yanında yeni sistem ekran kartı kaldırırmı :)

anakartin 6300 destekliyor ama hazir elinde calisiyorken son biosunu guncelle kartin cunku 6300 destegi icin yeni bios gerekiyormus.6300 eskittikten sonra i5 2500k bile olsa daha iyi bir sey alman gerekir ama tabi o sistem de kaldirir ekran kartini ya da yine dedigim ekran kartlarini.
  • quote:

quote:

quote:

anakartin 6300 destekliyor ama hazir elinde calisiyorken son biosunu guncelle kartin cunku 6300 destegi icin yeni bios gerekiyormus.6300 eskittikten sonra i5 2500k bile olsa daha iyi bir sey alman gerekir ama tabi o sistem de kaldirir ekran kartini ya da yine dedigim ekran kartlarini.

Ben bios suan tam bakamıyorum evde değilim ama benim ses entegresi cort oldugundan onu ısıtıp soktum harici bir ses kartı kullanıyorum bios guncellesem sıkıntı çıkarırmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6300 destekliyorsa 6300 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bios suan tam bakamıyorum evde değilim ama benim ses entegresi cort oldugundan onu ısıtıp soktum harici bir ses kartı kullanıyorum bios guncellesem sıkıntı çıkarırmı

hayir sorun olmaz guncelleyebilirsin.

• http://www.vatanbilgisayar.com/rs-550-silent-pro-gold-80plus-550w-guc-kaynagi.html

Power olarak cx600 yerine bunu tercih edebilirsin :)
  • 450w psu yeterli olurdu 6850ye. Sıkıntı olmazdı:) Yine de iyi olmuş
  • quote:

Arkadaşlar bu ekran kartı için kullandıgım suankı sıstem:

AMD Athlon II x2 240 2.8ghz
    4GB ddr3 1600mhz ram
    Powercolor hd6850
    450w psu

Sistem Bu arkadaslar ben sipariş olarak Fx 6300 siparis verdim yanında bide corsair cx600 80 plus siparis verdim.

Sorum su ben athlonda tam performans alamıyodum 6300 de iyi olurmu bana yararı bide psu cok dandik bir marka oldugu icin malum 6850 de 125w cektigi icin biraz da psu yetmez diye korktugumdan psu yenıledım sizce suankı oyunlarda nasıl bir performans verir ram takviyesi suanlık gerek duyarmı

Ceveplarınız icin şimdiden teşekkurler...

6300'u alınca her oyunu oynarsın. Rahat edersin merak etme. Ekran kartınıda r9 270x falan alırsan her oyun High-Ultra olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.