Şimdi Ara

HD6850 Kullanıcılar Fps Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sapphire HD6850 almayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-ati-hd6850-1gb-256bit-gddr5-directx-11-40nm-pci-e-21-x16-ekran-karti-11180-00-20r/productDetails.aspx?productId=bd56499&categoryId=204

Yalnız eski e.kartım ile tam bir hayal kırıklığı yaşadım.
    CrossFire Fps Online isimli oyunda Gigabyte GTS250 1 GB DDR3 ile aldığım fps oranı 100-120 arasıydı.
    Yeni almayı düşündüğüm Sapphire HD6850 ekran kartında fps kaç olacağını tahmin etmek yerine yine hataya düşmek yerine yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu kart kullanıcılarının bahsettiğim oyunu kurup sabit fps durumunu benimle paylaşırsa minnettar olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Oyunu merak edenler izleyebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=87uIM2sBSpw

Oyunu buradan indirebilirsiniz.
    http://download.g4box.com/crossfire_downloader.exe

• Kafelerde oynanan kantır diye bir oyun var. Ona benzettim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exkdr

Merhaba arkadaşlar.
    Sapphire HD6850 almayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sapphire-ati-hd6850-1gb-256bit-gddr5-directx-11-40nm-pci-e-21-x16-ekran-karti-11180-00-20r/productDetails.aspx?productId=bd56499&categoryId=204

Yalnız eski e.kartım ile tam bir hayal kırıklığı yaşadım.
    CrossFire Fps Online isimli oyunda Gigabyte GTS250 1 GB DDR3 ile aldığım fps oranı 100-120 arasıydı.
    Yeni almayı düşündüğüm Sapphire HD6850 ekran kartında fps kaç olacağını tahmin etmek yerine yine hataya düşmek yerine yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu kart kullanıcılarının bahsettiğim oyunu kurup sabit fps durumunu benimle paylaşırsa minnettar olurum. Şimdiden Teşekkürler.

Oyunu merak edenler izleyebilir.
    http://www.youtube.com/watch?v=87uIM2sBSpw

Oyunu buradan indirebilirsiniz.
    http://download.g4box.com/crossfire_downloader.exe

Oyundan 100-120 fps almışsınız doğrumu anladım bu sizin için azmı acaba????? çünkü insan gözü en fazla 40 civarı fps ayırt ediyor 30fps akıcı oynama sınırı 50fps normal 200 fps de alsanız değişen birşey olmayacak zaten oyun vasat grafiklere sahip hee ama derseniz bf3 oynayacağım ozaman iş değişir

• aynı chipsete sahip gts250 zotac sogutmalı 200 fps alırken ben gigabyte da 120 alıyorum tabiki bu bir sorun.
    sistem aynı tek değişen şey üzerideki sogutma.
    bu oyunda 100 ve üzeri fps yeterli ama video kayıt ederken en az 200 olmalı ki ekran kayıttayken fps niz 100 çekmeli.

Bu yüzden bana tam olarak ortalama bu oyunda bu fps kaç oluyor HD6850 ile bu lağzım.
    sürekli video çeken birisiyim. takılarak kayıt yapmak istemiyorum.

oyun counterstrike benziyor ama cs bu oyunun yanında cizgifilm kalır :D
  • Belki darboğaz yüzünden o kadar fark olmuştur, işlemci hangi model?
  • Benim sistem özellikleri
    Gigabyte P43T-ES3G 1600FSB/DDR3 1600 S+GL+16X 775p
    INTEL Core2 Quad Q8300 2.5Ghz 4MB Cache 1333FSB 45nm İşlemci
    MX-TECH 4GB (2x2GB) PLATINIUM DDR3 1600Mhz CL8 1,65V Düşük Voltaj DUAL Ram
    PSU 700W gerçek watt COUGAR

arkadaşın sistemide aynı psu,işlemci,ram ve e.kartı yonga setine sahip. sadece sogutması zotac.
    Sorun bu değil arkadaşlar.

nvidia dan koşarak uzaklaşmaya karar verdim ve HD6850 bu ürünü alacağım.
    Kullananlar fps bu konuda bana yardımcı olursa hiç düşünmeden bu hafta içinde indirimdeyken alacağım.
  • galiba bu ekran kartına sahip kimseyi bulamadık :D

hd8650 nin hangisini önerirsiniz soğutma olarak
    ASUS
    XFX
    SAPPHIRE
    POWERCOLOUR
  • ben powercolor hd 6850 kullanıyorum çok sessiz soğutmadan pek anlamam ama gayet memnunum
  • Saphirre veya powercolor ikiside iyi ikiside sessiz hangisinde kampanya varsa onu al .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu45

ben powercolor hd 6850 kullanıyorum çok sessiz soğutmadan pek anlamam ama gayet memnunum

merhaba yolcu45
    acaba konun ilk başındaki mesajı okurmusun fps konusunda yardımcı olurmusun ?

XFX baya övdüler bana üstelik amd işlemcili benim aklımda XFX var şu an
    powercolor güvenmiyorum ya XFX ya sapphire alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exkdr -- 21 Aralık 2011; 15:58:52 >
  • yukleyıp denıyecegım counterdan daha ıyı bır oyuna benzıyor, vede sanırım dx 9 oyunu.
  • asus hd6850 kullanıcısı olarak hiçbirini önermiyorum.
    call of duty dışında hiçbir oyunu akıcı oynayamıyorum.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonarshiQ

asus hd6850 kullanıcısı olarak hiçbirini önermiyorum.
    call of duty dışında hiçbir oyunu akıcı oynayamıyorum.!

sisteminde sıkıntı var büyük ihtimalle.
    6850 başarılı bir karttır. Aksine bir kaç oyun dışında ultra grafikte sorun çıkarmaz.
    Konfigurasyon önemli!!!
  • kart başarılı fakat amd değil şans eseri bf3 için bir driver çıkarabildi düzelir gibi oldu sonra diğer sürücülerde tekrar bozdular, mw3 de bile vsync olmadan sıkıntı yaratıyor. sistemime format attım bios u dahil tüm sürücülerim güncel gtx 460 da hiçbir sıkıntı yaşamıyordum :/
  • bir çok kullanıcısı oyunlarda sorun yaşıyormuş. ben de soğumuş durumdayım
    XFX HD6790 çift fan alıyorum ;) performans farki gözle görünür ama uçurumlar yok aralarında.
  • 1-2 tane HD6850 1-2 tane cr.ck lı oyunda cra.k sorunu yaşadı diye piyasadaki tüm HD6850 ekran kartlarını sorunlumu sayıyorsunuz?
  • kartı kötülemek anlamında demedim. piyasadaki oyunlar mevcut 100 € 100 $ dan başlıyor.
    kolay kolay kimsenin gözü kesmiyor almak.
    cra.cklı veya kraksız her oyuna uyum sağlayacak bir e.kartı peşindeyim.
    6850 tabiki güzel bir kart keşke sistem tam kaldırsada onu alsak ama ben tek oyun oynuyorum ondada bu kadar e.kartina gerek görmüyorum.
    cünkü 6790 ile 6850 arasında 10-15 fps oynayacağına eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.