Bildirim
hd6870 için gerekli işlemci modeli ne olmalı darboğaz olmaması için
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Normalde Phenom II X4 955 her oyun için yeter ama i72600K alırsanız hiç mi performans artışı olmaz?
Anafikir: Sistemini ve istediğin şeyi söyle şunda darboğaz falan yapar gibi bir konuyu yanıtlayamayız -
3.2ghz ve üzeri 4 çekirdek işlemcilerde pek sorun olmaz,ama tavsiyem core2duo veya i serisi işlemcilerle kullanman olur.
kartın gideri var işlemci ne kadar iyi olursa kartta coşuyor. -
Konuyu bulmusken bende sormak istiyorum. kusur ettiysek affola
Bugun kartim geldı SAPPHİRE HD 6870 ama psu gelmediği icin takamadım.
Sistemim Soyle
E7300 CORE 2 DUO 2.66 GHZ 1066MHz 3MB (o/c siz) ama ekran kartı taktıgımda voltajsız o/c yapıcam 3.2 ghz gorurum
P35 COMBO ANAKART
1+1 2gb ddr2 1066 ram
1 TB HDD
PSU 500 80+
Sistemim cok mu zorlanır bu kartı taktıgımda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 24 Ağustos 2011; 23:16:57 > -
önce senin psu alman gerekiyor 12 v akımı 25 ile 30 olması gerekiyor enazından ilerde sorun yaşamaman için -
quote:
Orijinalden alıntı: ennio24
önce senin psu alman gerekiyor 12 v akımı 25 ile 30 olması gerekiyor enazından ilerde sorun yaşamaman için
25 30 derken az deilmi 30a -
bence yeterli artar bile benim psu a25 akım
tabiki watt önemli 6870 çalıştırman için -
quote:
Orijinalden alıntı: ennio24
bence yeterli artar bile benim psu a25 akım
tabiki watt önemli 6870 çalıştırman için
6870i çalıstırmak için 12vkolundan geçen Watt onemli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X