Şimdi Ara

hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hdd arızası var ama açık bir hata deyil bilgisayarda birçok parçayı değiştirdim.Fakat bilgisayar kasası güç düğmesine basınca ekrana görüntü gelmiyor.Birkaç kez reset atınca ekrana görüntü geliyor.acaba hdd ilk güç düğmesine basınca içindeki diskler dönmüyor olabilirmi bu hdd tam anlamıyla kontorl edebilecegmiz bir yazılım varmı acaba. 40 GB 7200 RPM MAXTOR HDD

Not:Bilgisayarda hdd hariç herşeyi değiştirdim.Anakart,ekran kartı ram

• arkadaşım merhaba, bir hdd'yi çıkarıp dener misin, eğer o zaman da çalışmazsa hdd'nin sıkışmış falan olması mümkün.
  • Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sabit diskten kaynaklanmıyordur. Bellek ya da ekran kartı olabilir. Bilgisayardan ses geliyor mu ayrıca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sabit diskten kaynaklanmıyordur. Bellek ya da ekran kartı olabilir. Bilgisayardan ses geliyor mu ayrıca?

Bilgisayardan ses felen gelmiyor.Hdd nin sürekli hani işlem yaparken yanan kırmızı led'i varya sürekli yanık kalıyor öyle bekliyor.Benim reset atana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkkmert

quote:

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa sabit diskten kaynaklanmıyordur. Bellek ya da ekran kartı olabilir. Bilgisayardan ses geliyor mu ayrıca?

Bilgisayardan ses felen gelmiyor.Hdd nin sürekli hani işlem yaparken yanan kırmızı led'i varya sürekli yanık kalıyor öyle bekliyor.Benim reset atana kadar.

Büyük bir ihtimalle anakartındandır hatta bazen reset atıp hiç açılmamazlıkta yapıyordur,anakartındandır büyük bir ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: B-veritas

quote:

Orjinalden alıntı: kkkmert

quote:

Büyük bir ihtimalle anakartındandır hatta bazen reset atıp hiç açılmamazlıkta yapıyordur,anakartındandır büyük bir ihtimalle.

Evet dediğin gibi bazen birkaç kere reset atıyorum açılmıyor.Güç düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum.Ancak öyle fakat bu anakartı daha yeni aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Seagate HDD Garanti
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.