Şimdi Ara

HDD alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tb hdd almaya karar verdim sistemde halihazırda 250gb 860 evo var. Özellikle oyun için lazım çok fazla depolama alanına ihtiyaç oluyor.

2tb ssd veya m2ssd almak çılgınlık hadi ama 1tb olanları da yaklaşık 1 milyar falan

o yüzden bu ikisi arasında kaldım 256mb önbellekli olması nedeniyle seagate dikkatimi çekti hangisini önerirsiniz
    www.n11.com
    Seagate St2000dm008 3.5'' 2 Tb 7200 Rpm 256 Mb Sata 3 Hdd - n11.com
    https://www.n11.com/urun/seagate-st2000dm008-35-2-tb-7200-rpm-256-mb-sata-3-hdd-858262?magaza=AvantajBili%C5%9Fim

• dün 580 liraydı.indirim yakalarsan bence böyle bir şey al normal hdd'lere göre daha performanslı.

ikisi arasından dersen wd black daha hızlı ama çok gürültülüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

dün 580 liraydı.indirim yakalarsan bence böyle bir şey al normal hdd'lere göre daha performanslı.

https://www.hepsiburada.com/seagate-firecuda-gaming-sshd-2tb-3-5-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st2000dx002-pm-HB000002QLZJ

ikisi arasından dersen wd black daha hızlı ama çok gürültülüdür.
    Hocam bende ssd var , o yüzden safi depolama lazım steam oyunlarım 1 TB yi geçiyor zaten ama wd black almaktan vazgeçtim gürültülü ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence baracuda işini görür.

Yalnız unutma mevcut oynadığın oyunları SSD'ye kurmak daha mantıklı olacaktır. Bazı oyunlarda çok fark ediyor. Süre testlerine bakarak karar verebilirsin.

İdare ederim dersen 500 tl civarına 480 gb m2'ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentios

Bence baracuda işini görür.

Yalnız unutma mevcut oynadığın oyunları SSD'ye kurmak daha mantıklı olacaktır. Bazı oyunlarda çok fark ediyor. Süre testlerine bakarak karar verebilirsin.

İdare ederim dersen 500 tl civarına 480 gb m2'ler var.
    Hocam yükleme ekranları sorun değil 7200 RPM ise amazondan alacağım barracudayı

• İçine oyun yüklemek için HDD çok sağlıklı olmaz bu devirde. Ama Seagate olanı depolama amaçlı olarak bir kaç gün önce satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    Wd green güvenlik kamerası diski diyorlar internette diğer forumlarda da hocam oyun için ideal değilmiş benim kullanım amacım oyun odaklı depolama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Bu monitör alınır mı ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

İçine oyun yüklemek için HDD çok sağlıklı olmaz bu devirde. Ama Seagate olanı depolama amaçlı olarak bir kaç gün önce satın aldım.
    Bende 1 TB barracuda seagate vardı bir eksisini göremedim hocam oyunlar hızlı açılıyordu ve yükleniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Bende 1 TB barracuda seagate vardı bir eksisini göremedim hocam oyunlar hızlı açılıyordu ve yükleniyordu

Alıntıları Göster
    Oynadığın sabit oyunlarda bekleme süresi kısa ise yine sana kalmış ama SSD ile çok fark oluyor yükleme sürelerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    Oyunlarda ara sıra takılmalar yapar diyorlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 25 Kasım 2019; 18:8:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.