Şimdi Ara

hdd bölme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

toplam boyutu 286 gb ve boş alanı 107gb olan hdd mi bölmeye çalıştığımda (bilgisayar yönetiminden birimi küçült seçeneği ile) en fazla 6.5gb küsür bi alan ayırabilirsiniz diyor, oysa ben 30gb lık bi alan ayırmak istiyorum. Bunun nedeni ve çözümü ile ilgili bilgi verebilecek varsa sevinirim, teşekkürler.

• Neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum. Ama bu bölme işlemini AOMEI Partition Assistant isimli programla halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum. Ama bu bölme işlemini AOMEI Partition Assistant isimli programla halledebilirsiniz.

Neyi neden söylediğimi bilmiyorsunuz anlamadım? Program için teşekkür ederim ama windowsun kendi disk yöneticisiyle yapmak istiyorum, başka programlarla ayırınca windows hata verebiliyor. Ama disk yöneticisinden yapmaya çalışınca da en fazla 6.5gb ayırabiliyorum bunun nedenini anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

Neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum. Ama bu bölme işlemini AOMEI Partition Assistant isimli programla halledebilirsiniz.

Neyi neden söylediğimi bilmiyorsunuz anlamadım? Program için teşekkür ederim ama windowsun kendi disk yöneticisiyle yapmak istiyorum, başka programlarla ayırınca windows hata verebiliyor. Ama disk yöneticisinden yapmaya çalışınca da en fazla 6.5gb ayırabiliyorum bunun nedenini anlamadım.

Özür dilerim, anlatımda hata yapmışım. 6.5 gb sınırlamasını bilmiyorum demek istemiştim. Ayrıca bu programı ben kullandım ve şu ana kadar hiçbir hata ile karşılaşmadım. Bence uğraşmaya gerek yok, programla gayet güzel ayarlanabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2357

quote:

Özür dilerim, anlatımda hata yapmışım. 6.5 gb sınırlamasını bilmiyorum demek istemiştim. Ayrıca bu programı ben kullandım ve şu ana kadar hiçbir hata ile karşılaşmadım. Bence uğraşmaya gerek yok, programla gayet güzel ayarlanabiliyor.

teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.