Bildirim
hdd bozukmu sizce ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hdd nin meşgul olmadığı zamanda test yapıldıysa testin sonuna doğru sert düşüş sıkıntılı, bunun dışında badsector testi mutlaka yavaş modda yapılmalı , hdtune info kısmı yerine , healt kısmının ss si lazım. -
-
Hocam low level format atmayı deneyin. yalnız tüm bilgileriniz gider. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
Hocam low level format atmayı deneyin. yalnız tüm bilgileriniz gider.
hocam bozuk degilmi sizce ? valla sizden haber bekliyorum bozuk derseniz seagete baraccuda 64 mb cache 7200 rpm 1 tb hdd alıcam bozuk degil derseniz format atıcam ama bütün bilgiler kaybolmuş olcak -
quote:
Orijinalden alıntı: Stroma
quote:
Orijinalden alıntı: By_KeReMM
Hocam low level format atmayı deneyin. yalnız tüm bilgileriniz gider.
hocam bozuk degilmi sizce ? valla sizden haber bekliyorum bozuk derseniz seagete baraccuda 64 mb cache 7200 rpm 1 tb hdd alıcam bozuk degil derseniz format atıcam ama bütün bilgiler kaybolmuş olcak
hocam önemli bilgilerinizi yedekleyip low lwvel format atmayı deneyin. -
hocam 8 gb usb bellek dışında yedekleyecek bir aygıtım yok 80 gb lık önemli dosyalarım var ondan soruyorum zaten -
hdd'i yoğun şekilde kullanan bir virüs bulaşmış olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X