Şimdi Ara

HDD.de silinme ve boyut görmeme acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayara format atmak için usb belleğe format dvdsi oluşturuyodum bi programla. o programa yanlışlıkla flash bellek yerine hddyi göstermişim. 1T verinin hepsi gitti. şu anda 438 gb alan var yazıyo. hepside boş.
    Bilgisayarın yönet kısmından girdiğimde 931 gb yazıyo ama. Şimdi bilgisayarcıya gidip sordum recover my files diye program var onunla uzun tarama yap (sağ tarafraki seçenek) bulursun herşeyi hemen hemen geri alırsın dedi. dün aramaya koydum sabah program kapanmış.
    Bende şimdi tekrar taratmadan size bi sorayım dedim.

Recover my files iyi bi program mı verilerimi getirmeme yeterli olur mu?
    438 yazıyo bu yazan rakamı önemsemelimiyim (yönetde başka bişey yazıyo onuda anlamadım)
    Boyut görme olayını nasıl düzeltebilirim
    Düzeltemessem ve mesela 600 gb veri bulursa onları harddiskin içine atamıycakmıyım?

sorularım bunlar acil cevap verirseniz sevirim teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.k.406 -- 16 Eylül 2013; 10:44:14 >

• bu arada fat32 yazıyo hdd.ye yönet kısmında. bu bilgi ne işe yarar bilmiyorum ama belki işe yarar diye vermek istedim
  • araştırmalarıma göre en garanti ve iyi yazılımlardan biri easy revocery miş. onun full versiyonunu indirip taratmaya başladım. ordada 938 mi ne gözüküyo boyutu. nası olucak bu iş anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.