HARDDİSKİM AÇILIŞTA SMART HATASI VERİYOR, VE WINDOWSTA ÇALIŞIRKEN FAZLA YÜKLENDİĞİMDE MAKİNA RESETLİYOR. PARTITION MAGIC PROGRAMI İLE İNCELEDİĞİMDE DE SMART BOZUK HATASI ALIYORUM.
SİZCE BU HARDDİSK BOZULMAYA MI BAŞLIYOR YOKSA BU PROBLEMİ ÇÖZMENİN BİR YOLU VAR MIDIR?
SAYGILAR
biostan smart secengını kapatabılıyorsun ama sorun yıne cozulmeye bılır dıskı baska makınede test etmenı onerırım sana belkı sorun anakarttadır...
Bahsettiğin hatayı Compaq pc lerde çok gördüm eğer aynı seyse evet diskin bozulmak üzere
smart özelliği cihazın kendi kendine sawunma mekanızması gibi bişe.. bi arıza olduğu zaman haber weriyo işte.. mesela benimde eski diskimde "smart and status bad" ibaresi çıkardı açılışta.. yani disk le ilgili bi sorun war büyük ihtimalle.. açılımını da biliyodum smartın ama unuttum şimdi.. Self Monitoring A. R.Technology gibi bişeydi.
quote:
Orjinalden alıntı: guesss
smart özelliği cihazın kendi kendine sawunma mekanızması gibi bişe.. bi arıza olduğu zaman haber weriyo işte.. mesela benimde eski diskimde "smart and status bad" ibaresi çıkardı açılışta.. yani disk le ilgili bi sorun war büyük ihtimalle.. açılımını da biliyodum smartın ama unuttum şimdi.. Self Monitoring A. R.Technology gibi bişeydi.
SMART:Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
Harddiskiniz muhtemelen arıza yapacak yakın zamanda..
SAĞOLUN ARKADAŞLAR ZATEN TAHMİN ETTİĞİM GİBİ YANİ... :(
+1 bencede dikkat et bozlablr
quote:
Orjinalden alıntı: NOREMORSE
quote:
Orjinalden alıntı: guesss
SMART:Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
Harddiskiniz muhtemelen arıza yapacak yakın zamanda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme