Şimdi Ara

hdd den bilgi kurtarma ve hdd sorunu:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopla birlikte 250 gb ide samsung bir harddiski external kutu ile kullanıyorum. firewire portundan bilgisayara baglı. gecenlerde hddye girmeye calıstıgımda ( the file or directory is corrupted and unreadable ) yazısı ile karsılastım. hdd nin data table ı karıstı veya bozuldu. dosya kurtarma programlarıyla baya ugrasıp icindekileri oraya buraya atıp kurtardım dosyaları. hdd nin partitionlarını yok edip tekrar yarattıgıda duzeldi hdd.ama hdd nin hepsi dolu ve gerekli oldugu icin zor oluyor kurtarma islemi.. simdi tekrar oldu. soyle bir kanıya vardım, hdd acıkken windowsu kapayınca kendide bilgisayar kapandıktan sonra kapanıyor hdd nin. sonra tusunu kapıyorum kutunun. ama bu olay tam restart yaptıgımda oluyor , yani bilgisayar restart olurken wine girerken hdd kapanmıs oluyor sona kendini tekrar acıyor win e girerken. bu arada olan oluyor..

1) hdd nin dosyalarını baska yere alıp , partition silmeden data table ını duzeltme yolu varmı?
    2) firewire hdd yi win den oncemi hep kapamak gerekli diye bir kural varmı?
    3) hdd yada kutumu bozuk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer -- 2 Ocak 2006 0:43:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.