Şimdi Ara

HDD den ses geliyor? Veri kurtarılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 2.5" taşınabilir hdd var. ve çalışmıyor. Sıkıntısı şu, usbden bağlanıldığı anda yaklaşık 10 saniye boyunca sesler geliyor ardından kesiliyor. Disk yönetiminden sadece diskin takılı olduğunu belirtiyor ve herhangi bir işlem yapılamıyor. Birkaç veri kurtarma programıyla denedim sonuç aynı.
    Profesyonel veri kurtarma hizmeti almadan verileri kurtarma imkanım var mıdır? yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• kafa atma sorunu varsa çok zor karta sorun olsa belki bişey yapılır ama bence daha fazla bozmadan veri kurtama için gönderin.
  • Bir ihtimal var bence fazla kurcalamadan bi profesyonel kişiye göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorun şuymuş, okuma yazma kafası diskin arasında takılıp kalmış. o yüzden böyle problem yapıyormuş. içini açtım, düzelttim. fakat düzeltirken kafayıda bozdum :/ eski hdd olduğundan dolayı aynısını bulup disk veya kafa değişimi de yapamayacağım. firmalarla görüştüm. En iyi ihtimal 100 dolar + kdv den başlıyor. ha birde kargo ücreti var.
    Özete gelecek olursak, hdd arkadaşımındı hdd de bulunanlar bilgisayarında zaten varmış. ama bilgisayarda bozuk olduğundan dolayı hiç oralı olmadı. hdd bozulunca bilgisayardaki verilerin yedeği alındı sorun hallolmuş oldu. tek masraf yeni bir hdd olcak şimdi.

Buradan çıkaracağımız ders şu; bilmediğin şeyi git mektebinde oku.

not: arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.