Şimdi Ara

Hdd Diskimin İçindekileri Nasıl Kurtarabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format için usb oluşturuken içinde resimlerimiz dahil bütün dosyalarımızın bulundugu harici hddyi şeçtiğim için biçimlendirme yapıldı 1tb lık hdd şuan 63 gb gösteriyor. Normaldede içerisinde 70 gb lık bir boş yer bulundugundan acaba geri kalan kısmı görmüyorda sade boş olan yere mi yazılmış. Bu benim için bir umut lütfen yardım...

• Disk yönetiminde nasıl görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hdd Diskimin İçindekileri Nasıl Kurtarabilirim?

şu şekilde
  • Disk yönetimi orası değil. Bilgisayar sağ tık yönet - disk yönetimi şeklinde.

Sormanın sebebi raw a mı dönüştü diye merak ettim. Bi bak bakalım

•  Hdd Diskimin İçindekileri Nasıl Kurtarabilirim?

ayrılmamış olan olarak gözüküyor fat32
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasa12

Hdd Diskimin İçindekileri Nasıl Kurtarabilirim?

ayrılmamış olan olarak gözüküyor fat32

O kısmı kullanabilmen için biçimlendirme yapman gerekir. Bunu yapıp veri kurtarma programlarıyla geri getirebilirsin, ancak %100 değil. Onun için önce slax Live ı İSO olarak indirip bunu rufus u kullanarak flash belleğe bootable olarak yazdırıp Pcyi bu aygıtttan başlat. Linux masaüstü açılınca başlat ev dizini yolunu seç. Bi bak bakalım orada verilere ulaşabilecek misin?

• Şuan windows kullanıyorum linux kurmam ayrı bir süreç olmaz mı windowsta bootable kuramaz mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan windows kullanıyorum linux kurmam ayrı bir süreç olmaz mı windowsta bootable kuramaz mıyım?

Bu zaten kurulmuyor. Flash bellek üzerinden canlı Çalışıyor. Bu, çökmüş Windows'tan veri kurtarmak içindir.

• https://www.slax.org/eu/download.php tam olarak bu değil mi?
  • quote:

https://www.slax.org/eu/download.php tam olarak bu değil mi?

Evet burası. Türkçe 64 bit isoyu seç indir

• http://www.bilgesite.com/rufus-programi-kullanimi/

• karasa12 kullanıcısına yanıt
    Sağda solda bulduğunuz uygulamalarla bu işlere girişmeyin bence hocam. Dile kolay 900 gb veri...

İnternette araştırırsanız bu işlerde başarılı kaybolan verileri geri getirebilen bazı veri merkezleri var. Onlardan birine götürürseniz en azından bir şansınız olur.

Benim 900 gb verim olsa ve içinde fotoğraflarım vs. olsa kurtarmak için 300-400 tl'den kaçmazdım ama sizi bilemem...
  • ThErdemO T kullanıcısına yanıt
    kesin kurtarılacaksa bende kaçmam hocam o anlar tekrar yaşanmıyor :(
  • karasa12 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki öyle; bu tip sorunların tek çözümü parasını basıp Google Drive / Yandex Disk / OneDrive gibi yerlere yedeklemek.

Dediğim gibi siz araştırın en azından gitmeden telefonla bilgi alın öncesinde. Ve sizin yaptığınız bir şey kurtarılamaz hale getirebilir. Kurtarılacağının garantiside yok ama ben kendi düşüncemi paylaştım; karar sizin.

Not: İnternette baktımda asla kullanmayın demişler olaydan sonra.

Edit: Burada ki yazılarımdan kesinlikle bu işlerden para kazandığım düşünülmesin. Sadece farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak amatörce yapılan bir uygulamanın tamamen kaybolmasına neden olabileceğini düşündüğüm için bu öneride bulunuyorum. Veri kurtarma merkezlerinin ücretsiz analizleri bile var onları araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThErdemO -- 13 Haziran 2017; 0:46:4 >
  • bidahakine akıl parası olsun senin için.Ben şöyle yaptım.Şu an 2 tane laptopum ve 1 tane harici hddye sahibim.Bak ne yaptım.Harici hdd'em de olan bütün veriyi eski kullanmadığım bilgisayara aktardım.Yaklaşık 200 gb lik veri.Ne olur ne olmaz diye eski bilgisayarıma yedekledim.O bilgisayarım çok eskimişti ve yavaşlamıştı.Kullanılacak halde değildi.Bende böyle bi şekilde değerlendirdim o bilgisayarımı.Şimdi kullandığım bilgisayar çok yeni ve çok daha iyi özelliklere sahip.Şimdi onu kullanıyorum.Eski bilgisayar da rafta öylece duruyor.Kuzenimin hdd si patladığı için banada tecrübe oldu bu.Şimdi kullandığım harici hdd ye bişi olursa.Geri eski bilgilerimi alacak bir kaynağım var.Sanada böyle bir şey yapmanı tavsiye ederim bundan sonra
  • Bundan sonra elbet yedek yaparım yeter ki eskiler geri gelsin :( :(
  • ThErdemO T kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işlem yapmadım direk çıkarttım farklı bir sistem kullanarak görmeyi denedik sadece ama işlem yapmadım gene yani fazla dosya var içerisinde filmdir oyundur ancak 30 gbta yakın resim var sade o bölümü alabilsek ne kadar iyi ama işte durumumuz. Hayırlısı...
  • Merhaba;

USB diske yazacığın iso harici HDD yi partitions lara ayırıp kendini yüklemiş, ancak veri kurtarma programları ile dosyalarını geri getirebilirsin.

Getdataback programını bilgisayarına kur harici HDD yi göster taraması uzun sürebilir ancak sonuç alırsın.

https://cloud.mail.ru/public/2d1e7bd14df1/GetDataBack-Cl_ic-v4.33.rar

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.