Geçen gün Seagate Backup Plus 3tb aldım hariciden memnun kalmadım dizüstü makinamı dondurmaya ve çok yavaş veri aktarımına sahip olduğundan geri gönderip para iadesi aldım piyasadaki hazır harici hdd fiyat ve performans bakımından hoşuma gitmediğinde kendim toplama karar verdim. Sorum Docking station ve hdd kutusu arasında kararsız kaldım D.Station kutular baya pratik duruyorlar ve bazılarına 2 hdd birden takılıyor. Tek sıkıntı ürün bilgilerinde 2tb lik kullanım yazması ben bu docking station kutuya 3-4 tb tek disk takabilirmiyim usb 3.0 ile kullanıcam yada harici kutularımı önerirsiniz kullanıcağım hdd en az 3 Tb lik olucak Msı ge620dx modeli laptop'a usb 3.0 ile bağlıcam verim konusunda ve dayanıklılıkta önemli benim için ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
selam ben uzun zamandır dock station kullanıyorum maalesef 3 T.B ve üzeri disklere destek vermiyor bu ürünler disk kutularında aynı durum olabilir çünkü 3 T.B ve üzeri diskler sadece depolama için kullanıma uygun üretiliyor ve işletim sistemi orjişnal boyutuyla kurulamıyor. benim şu an kullandığım dock station 2 disk kullanılabilen türden. bendeki aynı anda iki diske sadece USB üzerinden erişebiliyor Esata girişi olmasına rağmen 2 diske Esata üzerinden erişilemiyor birine Esata dan diğerine USB den yada her iki diske ssadece USB den erişilebiliyor. Esata bağlı diske erişim aynı pc ye takılı diske yakın performans gösteriyor USB 2.0 olduğundan diğer disk üzüyor eğer 2 disk takılabilen bir dock station almak niyetindeyseniznaçizane tavsiyem Esata+USB3.0 destekli olmalı. bu noktada altını çizmem gereken bir konu daha var eğer dock station u tv ye bağlayıp (benim gibi :) ) arsivinizi izlemek isterseniz o zaman maalesef Esata girişi olup + ıvıur zıvır özelliği olanlardan uzak durun sadece USB girişi olanlar tv de çalışıyor 4 farklı dock station dan sadece en basit olan dark marka sadece USM girişi olan tv de sorunsuz çalıştı. benim tv L.G 47LW5500 umarım işinize yarar bu biligiler
Bende destekleme özelliklerine baktım önceden araştırdığım ve söylediğin dark markasının 3TB ye kadar ve üzeri modelleri var 37$ dı Dock station kutuda aynı paraya geliyor. Bende sadece arşiv için kullanıcam herhangi windows veya başka bir işletim sistemi kurmucam sadece depolama, söylediğine göre depolama olarak kullanırsam dock station da doğru bir tercih olur. Cevabın için teşekkürler.