Şimdi Ara

HDD hız değeri değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, hdd'min değerli aşağıda gördüğünüz gibi sizcede yavaş değil mi ? windows çok yavaş çalışıyor pc nin açılıp kendine gelmesi 2-2.30 dk sürüyor ayrıca pubg gibi oyunlarda da render sorunu yaşıyorum sizce sorun hdd mi ?

HDD hız değeri değerlendirmesi

• Hız HDD için normal. Windows'un yükleme süresi de o HDD'ye göre normal. SATA SSD alırsanız Windows'un açılışı 10-20 saniye civarlarına iner, yazılımlar daha kısa sürede açılır. Oyunların yükleme süreleri de düşer fakat oyunlarda CPU ve GPU'nun etkisi büyük olduğundan sorunlar tamamen çözülür mü net birşey söylemek pek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Hız HDD için normal. Windows'un yükleme süresi de o HDD'ye göre normal. SATA SSD alırsanız Windows'un açılışı 10-20 saniye civarlarına iner, yazılımlar daha kısa sürede açılır. Oyunların yükleme süreleri de düşer fakat oyunlarda CPU ve GPU'nun etkisi büyük olduğundan sorunlar tamamen çözülür mü net birşey söylemek pek mümkün değil.
    i5 3337u ve gt 740m var, pubgde 30-35 arası fps alıyorum ancak dediğim gibi render sorunu ve anlık takılmalar yaşıyorum, msi afterburner ile baktığımda cpu ve gpu sabit gidiyorken birden 0 değerlerine düşüyor bunun sebebinin hdd olduğunu düşünüyorum.
  • Yasinayaz23 Y kullanıcısına yanıt
    HDD'de sorun olma ihtimali var. HD Tune yazılımının error scan bölümünden uzun test (quick scan seçili olmayacak) yaptırırsanız diskte hata varsa veya dosya erişim süresi yüksek olan bölgeler varsa gösterecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

HDD'de sorun olma ihtimali var. HD Tune yazılımının error scan bölümünden uzun test (quick scan seçili olmayacak) yaptırırsanız diskte hata varsa veya dosya erişim süresi yüksek olan bölgeler varsa gösterecektir.
    tamamdır teşekkürler bakacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.