Bildirim
HDD hız değeri değerlendirmesi
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hız HDD için normal. Windows'un yükleme süresi de o HDD'ye göre normal. SATA SSD alırsanız Windows'un açılışı 10-20 saniye civarlarına iner, yazılımlar daha kısa sürede açılır. Oyunların yükleme süreleri de düşer fakat oyunlarda CPU ve GPU'nun etkisi büyük olduğundan sorunlar tamamen çözülür mü net birşey söylemek pek mümkün değil. -
i5 3337u ve gt 740m var, pubgde 30-35 arası fps alıyorum ancak dediğim gibi render sorunu ve anlık takılmalar yaşıyorum, msi afterburner ile baktığımda cpu ve gpu sabit gidiyorken birden 0 değerlerine düşüyor bunun sebebinin hdd olduğunu düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: poko001
Hız HDD için normal. Windows'un yükleme süresi de o HDD'ye göre normal. SATA SSD alırsanız Windows'un açılışı 10-20 saniye civarlarına iner, yazılımlar daha kısa sürede açılır. Oyunların yükleme süreleri de düşer fakat oyunlarda CPU ve GPU'nun etkisi büyük olduğundan sorunlar tamamen çözülür mü net birşey söylemek pek mümkün değil. -
HDD'de sorun olma ihtimali var. HD Tune yazılımının error scan bölümünden uzun test (quick scan seçili olmayacak) yaptırırsanız diskte hata varsa veya dosya erişim süresi yüksek olan bölgeler varsa gösterecektir. -
tamamdır teşekkürler bakacağımquote:
Orijinalden alıntı: poko001
HDD'de sorun olma ihtimali var. HD Tune yazılımının error scan bölümünden uzun test (quick scan seçili olmayacak) yaptırırsanız diskte hata varsa veya dosya erişim süresi yüksek olan bölgeler varsa gösterecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X