Şimdi Ara

HDD içindeki IDM linklerini kurtarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Daha doğru cevap alabilmek için sorunumu detaylı olarak yazıyorum.

Okuduğum üniversitenin vermiş olduğu laptop un anakartı yandı.İçinde IDM(Internet Download Manager) yüklüydü ve içinde daha indirilmeyi bekleyen yüzlerce link vardı.Benim bu linkleri geri almam lazım.Geri kalan dosyaları, HDD yi başka bilgisayara bağlayarak alabiliyorum.Fakat IDM linklerini nasıl tekrar elde edeceğimi bulamadım.Eğer HDD yi başka bir bilgisayara takıp işletim sistemi olarak kullanabilseydim, programı açıp ordan linkleri alabilirdim.Ama başka bilgisayarlara takınca da genelde sorun yaşanıyormuş zannedersem.

Laptopu okul verdiği için, benim laptop ile tamamen aynı özellikte laptopu olan arkadaşlarım da mevcut.Acaba HDD yi onların laptop a taksam işletim sistemini çalıştırır mı?Çünkü bu şekilde o linkleri geri alabilirim.Yada başka bir öneriniz varsa yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingphin90 -- 31 Ocak 2013; 0:13:23 >

• Harddisk zarar görmediyse başka bir bilgisayara takıp dediğiniz gibi programa girip linkleri alabilirsiniz. Eğer harddisk zarar gördüyse fakat halen açılabiliyorsa başka bir bilgisayara harici disk gibi takıp(bunun için ek aparatlar gerekebilir) linkleri almanız gerekir. Bu linkler mutlaka Program Files/IDM klasörünün içinde bir yerde saklanıyordur. Saklandığı yeri şurdan sorarak öğrenebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/forumid_837/tt.htm
  • Güncel.Sorunuma hala daha bir çözüm bulamadım :)
  • hdd yi ikinci disk olarak bir makineye bağla klasör seçeneklerinde gizli klasörlri aç ve korunan işl sisteminin..... işaretini kaldır
    eski sistem vista veya üstü ise ikinci disk harfi>Users\eskikullanıcıadı\NTUSER.DAT dosyasını ana makinede biyere kopyala
    eski sistem xp veya aşağı ise ikinci diskharfi>document and settings\eskikullanıcıadı\NTUSER.DAT dosyasını ana makinede biyere kopyala

sonra regedit
    dosya yığın yükle o kopyalanan dosyayı yükle bi isim yaz sonra orda software> download managere kadar genişlet orda rakamlar görecen onların birine tıkla sağ tarafta url0 var orda adresi çıkacaktır

işin bitince dosyadan yığını kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

hdd yi ikinci disk olarak bir makineye bağla klasör seçeneklerinde gizli klasörlri aç ve korunan işl sisteminin..... işaretini kaldır
    eski sistem vista veya üstü ise ikinci disk harfi>Users\eskikullanıcıadı\NTUSER.DAT dosyasını ana makinede biyere kopyala
    eski sistem xp veya aşağı ise ikinci diskharfi>document and settings\eskikullanıcıadı\NTUSER.DAT dosyasını ana makinede biyere kopyala

sonra regedit
    dosya yığın yükle o kopyalanan dosyayı yükle bi isim yaz sonra orda software> download managere kadar genişlet orda rakamlar görecen onların birine tıkla sağ tarafta url0 var orda adresi çıkacaktır

işin bitince dosyadan yığını kaldır

dostum öncelikle cevabın için çok teşekkürler.dediğin yöntemle linkleri buldum.fakat başka iki sorum daha olacak.

benim IDM de indirmiş olduğum ve hala daha programda gözüküyor olan neredeyse binlerce link var.birkaç yüz tane de daha indirilmemiş linkler mevcut.bu söylediğin yöntemde sadece indirilmeyen linkler mi gözüküyor yoksa indirilenler de dahil mi?eğer indirilenler de dahilse sadece indirilmeyenleri bulma gibi bir şansım varmıdır?ikinci sorum ise dediği gibi almam gereken linker birkaç yüz tane.bunları topluca almanın bir yolu var mıdır?

• registryde olanlar sadece internet download managerin o an ekranında görünendir bişey deneyebilirsin ilgili kayıda yukarıdaki şekilde ulaş sonra ......\Software\DownloadManager a gel DownloadManager e sağ tıkla ver de ilgili dosyayı reg olarak sakla o dosyayı çalışan bir windowsta internet download manager de olacak tabi çift tıklayıp registrye ekle bakalım listeye gelir mi
    tabi bu işlemi yapmadan öce düzgün çalışan makinede aynı anahtarın yedeğini al ki internet download managerin ayarını bozmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.