Şimdi Ara

hdd ile ilgili bu soruna ben çözüm bulamadım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için herkese sonsuz teşekürlerimi sunuyorum konuya gelecek olursak ilkkez böyle bişi ile karşılaşıyorum ve sorunu bir türlü çözemedim

Pc kendi kendine ağırlaşmaya ve hdd ışığı sürekli yanmaya başlayarak başladı sorunumuz..
    C diski gereksiz ıvır zıvır doluydu ondandır dedim sorunu önemsemedim zaten format atacaktım herneyse formatı attım gayet normal ve hızlı bir şekilde açıldı yaklaşık 2-3 gün sorunsuz devam etti daha sonra yine aynına benzer sorun

hardisk ışığı sürekli yanarak windows açılmadı 3-5 resetten sonra normal bir şekilde açıldı ama kasılmalar arada devam etti mesala müzik dinlerken hardisk ışığı sürekli yanıp kasıyordu müzik bozuk plak gibi takılıp duruyodu...

herneyse sıra geldi kasanın içine..
    kablolardan olabilir düşüncesi ile hdd kablolarını çıkarıp tekrar taktım güç kablosu sata kablosu vs vs...
    sonra açtım bad sektör taraması yaptım hdd de sorun yok.. disk birleştirme yaptım o da tamam .. hdd kontrol programları diskin %100 sorun olmadığını tayin etti o da tamam antivirus vs vs...

herneyse devam..
    yaklaşık bir hafta sorun çıkmadı gayet normal bir şekilde çalıştı tamam oldu artık herhalde dediğim an... !
    aynı sorun yine !
    windows hiç açılmadı hdd ışığı yanıyor herzamanki gibi sürekli olarak
    reset attım 5-10 kez açıldı daha sonra kendiliğinden şimdilik sorun yok gibi yine..
    sizce ne oluyor arkadaşlar sorun nerede ? ben anlam veremedim bir türlü teşekkürler...

• programlara fazla güvenme bana göre harddiskin sorunlu..Sana tavsiyem kuruluma gir tek parça halindeyken formatla daha sonra böl 10gb yap(hatta xp kullanıoyrsan 5gb yap) diğer böle aktif etme bölümlenmemiş alan olarak kalsın..windows u kur üzerine kullan bakalım sorun devam edicekmi..
  • cevap için çok teşekkürler lakin benim hardisk zaten 3 bölüm ve formattan önce başladı bu sorun ama ben ıvır zıvır dolu ondandır C bölümü diye önemsememiştim format attıkdan sonra anladım ki onunla alakası yokmuş .. anlamadığım yer ise pc nin sorun yaratıp 3-5 kez reset attıkdan sonra tekrar eskisi gibi düzelmesi ilk yaptığında da o kadar önemsemedim ama 3. üncü defa aynı şey olunca buraya yazmaya karar verdim.. diskte sorun olsa neden tekrar eskisi gibi düzelsin ki

• sana tarif ettiğim durum sorunun bad sector le ilgili olup olmadığını %90 teyid edicek bir işlemdi 3 bölüm 5 bölüm farketmez sadece diğer bölümü ayrılmamış gözükmesi lazım yani dosya sistemi olmicak içinde herneyse denedim diosan mutlaka farklı bie hdd takıp denemelisin mutlaka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.