Şimdi Ara

HDD im bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içerisindeki bilgileri kurtarmam gerekiyor tamirciye götürdüm ses çıkarıyorsa eğer 600 dolardan başladıgını söyledi bende arkamı döndüğüm gibi kaçtım en kötü ne olabilir die açtım içini parçaları sökerken manyetik okuma kafası yamuldu düzeltmeye çalıştım anca resimdeki kadar oldu (http://i.hizliresim.com/j4g0Or.jpg ) 2. olarakta veri kablosu da koptu plakayı inceledim çizik göremedim sizce tamiri söz konusumu tamirciden alıp okuma kafası ile kablo alıp düzeltilebilirmi bu kafalarında bi modeli fln varmı eski pc m vardı hdd si işe yaramaz onu söküp taksam olurmu tşkler şimdiden

• upper
  • Keşke kendiniz yapmaya çalışmadan önce biraz araştırma yapsaydınız. Geçmiş olsun.
  • Emreth E kullanıcısına yanıt
    çıkar yolu yokmu kardeş plakanın saglam olması bişey değiştirmiyormu
  • Gecmiş olsun. Disklerin temiz odalarda açılıp bakılması gerekiyor. Okuyucu kafa ölmüş maalesef. Veri kurtarma firmaları bunu çözebilir. İzmir'de buna benzer bir sorunumu çözdüler. Bol şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar oldu hocam acarak hata ettiniz

Fabrikada bile zor yapilan bir islem o disk ile kafa arasinda sac telinin 40 da 1 i mesafe var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unspoken35 U kullanıcısına yanıt
    birine sormuştum 600dolardan başlıyor demişti değmez yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd mi bozuldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyordum yazık oldu neyse saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazz42

birine sormuştum 600dolardan başlıyor demişti değmez yani

Ben 350 dolar vermiştim. Tüm verilerimi de geri aldim. Firmayla görüşüp fikir almakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.