Bildirim
hdd kilitleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş DeepFreeze olayını duymuşsundur Sanırım. Senden izinSiz kimSe herhangi ßişey silip kaydedemiyor. program paSifleştirildiginde sen istedigin değişikliği yapaßiliyorsun. ßen upload ettim daha Şimdi. Sana adresi veriyorum. ßu programı dene. açıklama iStersen eğer ßen ßuralardayım ;)
http://www.uploadpaylas.com/v/3549029/deepfreezestdev.exe.html -
sağol arkadaşım programı kurdum a baya işe yarıyor ama bu programı nasıl dıseble edebilirim acaba menusüne ulaşamıyorum -
diSaßle edeßilmek için ctrl+Shift+alt + f6 yapman lazım ya da shift tuşşu ile ßeraßer sol altta simgesi var ona cift tıklamanla açılır.. daha sonra ilk sifre ßoş olacağından ßoş ßi sekilde enterlarsın. Sonrasında 3 menu var üstte tam hatırlamıyorum ama orda diSaßle edip reStart attıktan Sonra pasifleşir aynı sekilde aktif edeßilirsin oK. Saygılar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X