Şimdi Ara

HDD kopyalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle internet cafeci değilim 10 tane pc im yok...

bende xp kurulu bir makina var 160 gb sata hdd si var. hdd çok ısınıyor bir gün açılamaz hale geleceğinden korkuyorum. C D E OLARAK 3 BÖLÜM
    Bu yüzden hdd yi çıkarıp birebir aynı şeklide kopyalamak istiyorum.
    250gb sata hdd aldım
    kopyalama işlemini nasıl sorunsuz yaparım?
    Ayrıca kopyalama işleminden sonra 160gb lık hdd yi çıkarıp 250 gb hdd yi takarsam sistem aynen çalışacakmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulazim -- 21 Ağustos 2014; 16:31:32 >

• diski clone layabilirsiniz hocam bu islem icinde acronis true image yada norton ghost kullanabilrsiniz kopyala yapistir ile olmaz bahsettiginiz islem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD yada usb ile açılış yaparak arkadaşın da ismini verdiği disk klonlama yazılımları ile işinizi halledebilirsiniz.
  • tşk ederim AMA;

Ben 160gb hdd yi sökmek ve bu işlemi laptopumda yapmak istiyorum
    mümkünmü?

yani bahsettğiniz proğramları kullandığım zaman
    kopyalanacak hdd yi seçin
    nereye kopyalanacak şeklinde 250gb hdd yi seçtirsin

olurmu?
  • laptop üzerine 2 harddiski takabilecekmisin?
    Ayrıca o anda kullandığın hardddiskin sağlıklı kopyasını alamazsın.

• http://www.easeus.com/download/tbf-download.html

• Easus ile yaptım ARKADAŞIM.
    ÇOK TŞK EDERİM
    HARİKA BİŞEY BU EASUS...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Ben de benzer bir klonlama yapacağım. HP bilgisayarımın hardiski iki bölümden oluşuyor C: sistem ve D: recovery. Boş HDD'ye kopyalama yaparken önceden boş diski C ve D olarak bölümlemem gerekiyor mu acaba? Eğer gerekiyorsa bu bölümlerin büyüklüğü orjinal HDD ile aynı olmak zorunda mı? Yani yeni HDD daha geniş olursa ve daha büyük bölümleme yaparsam bir sorun olur mu?

Ayrıca eski diskimde windows 8.1 kurulu ve GPT disk. Bu özellik yeni HDD'ye de otomatik olarak geçecek mi kolanlama sayesinde?

Bir de yeni HDD ambalajında, boş ve hiç formatlanmamış. Klonlama öncesinde benim yeni HDD'ye bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa klonlama sırasında her şey hallolacak mı?

Sorularımın çok acemice olduğunun farkındayım, ama bu tür işlere çok meraklıyım ve yeni şeyler öğrenip kendi işimi kendim görmeyi seviyorum :)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim,

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.