Bildirim
HDD kurtaran makul firma aranıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bir tane firma söyleyecek arkadaş yokmu koça forumda!!!!! -
Bende salak gibi xp'de dosya onaracağıma mal gibi sinirden formatı çakdım yaklaşık 9-10 tane yazılım attım, sonradan aklıma Ontrack EasyRecovery Professional denen program geldi indirip yükledim başladım C:\ taramasına..
sonuçları 1,2 saat sonra bildiririm hocam, olmadı bende parayı basıp sağlam bir firmaya gideceğim..
düşündümde bana sadece firefox, chrome vs. kısayollar, kayıtlı şifreler vs lazım onun için bu programı deniyorum yüzlerce şifre, tema, kısayollar boşa gitti, system32 hata verdi onarmadım mal gibi
360k dosyadan sadece 10bin kurtardı 1 saatte, ardı ardına taratacağız ve miktarı sürekli arttıracağız,
ha bu arada lanet olası flash hata veriyor yükleyemedim bir türlü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Nisan 2012; 23:27:33 >
-
recuva yı deneyin ücretsiz ve işe yarayan bi program.fakat sabırlı olmanız gerekiyo dosyaları geri getirmesi uzun sürebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X