Şimdi Ara

Hdd kurtarma yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkeze selam dün gece birden pc kapandi kasayi actigimda yanmis kokuyu sezdim hdd yanmisti biri 250 gb diger1.5 tb ama koku sadece 250.gb dan gelyior ve bu hdd pc bagli iken pc acilmiyor cikardim denedim pc calismaya baskaldi ama diger 1.5 tb bagli iken pc calisiyor ama pc görmüyor sanimim buda bozuldu hic ses de gelmiyor takili iken elime aldigimda hareket de yok sorum su bunun icinde cok önemli dosyalarim var herhangi bir sekilde kurtarmak mümkünmü kendim veya servis te kurtarma sansim varmi yardim ci olursaniz sevinirim

• hdd nin kartı yanmıştır muhtemelen pc parçalarını tamir eden yerler var veri kurtarabilen porgramlar vardır onlarda bi tanesinni adını vereyim ümraniyede kazal bilgisayar buraya 2 kere ekran katı götürdüm tamir ettiler
  • cevap icin cok tsk kurtarilabilir diye umut ediyorum ins kurtariliyordur icinden 20gb kurtasinlarda :D almanya dayim bu arada ama bilgi icin tsk burda bir tamirciye götüreyim ozaman
  • orada yaptıramassanız istanbulda bi tanıdığınız varsa yollayın burda yapan firma çok
  • cidden tsk ist akraba cok bende gelecegim 12 ayda burda yapamazlarsa mecburen öyle yaparim dediigm gibi usb disk 20 gb koysunlar calissada alet yapanin olsun :D
  • ÇOOKKK BASİT AYNI ÜRÜN AYNI MODELDEN 1 TANE DAHA ALIYORSUN VE ARKASINDAKİ KARTLI KISMI YANAN HDD YE BAĞLIYORSUN DİSKİN İÇİNDEKİ BİLGİLER ELİNDE

DAHA ÖNCE 2 KEZ BAŞIMA GELDİ 1İNDE HDD ÇOK ESKİYDİ AYNI MODELİ BULAMADIM O GİTTİ FAKAT 1İNDE BUNU YAPTIM BENDE BEKO TEKNİK SERVİSİNDE ÇALIŞIRKEN ÖĞRENMİŞTİM
  • ama aynısından bulabilecekmi aynı disk aynı model ve aynı seri olması lazım 250 gb dediği disk bozulmuş muhtemelen eki bi disktir
  • yanan yani koku gelen hdd hic önemli degil digeri 1.5 luk onun icindeki bilgiler önemli onunu yanip yanmadigindan emin degilim ama calismiyorda :(
  • ne zaman almıştınız o diski tam modeli nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

ama aynısından bulabilecekmi aynı disk aynı model ve aynı seri olması lazım 250 gb dediği disk bozulmuş muhtemelen eki bi disktir

AYNI SERİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL CHİPLER UYSUN YETERLİ

@smolderas

1,5luk daysa önemli bilgiler sevinmelisin aslında :) büyük ihtimal yeni aldın disk i ve aynı modelden bulma şansın yüksek eğer ankaradaysan yardımcı olurum tabi aynı model diski sen bulucaksın ben takarım kartı diğerine
  • gercekten tsk bilgiler icin hersey gitti diye baya üzüldüm sali günü bir servise götürecegim ordan aldigim cevaba göre bilgi veririm ist kesin gidecegim burda beceremezlerse orda olur ins
  • Arkadaslar götürüdüm tamirciye ve bana her halükarda icindekileri alabileceklerini ama bunu 500 € yakin tutacagini söyledirler bende ordan uzaklastim :D :D Aynisindan bakiyorum alacagim degistirmem gereken yer kolay ca degisiyorsa deniyecegim yoksa artik tr geldigim tamirciye veririm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolderas

Arkadaslar götürüdüm tamirciye ve bana her halükarda icindekileri alabileceklerini ama bunu 500 € yakin tutacagini söyledirler bende ordan uzaklastim :D :D Aynisindan bakiyorum alacagim degistirmem gereken yer kolay ca degisiyorsa deniyecegim yoksa artik tr geldigim tamirciye veririm :(

500 euro mu webmaster-mt in önerisi çok ilginçmiş yeni öğrendim denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.