Merhabalar, A7S333 Anakart ile Athlon 1800 + t-bred işlemcili bir sistem var. Bunun yanında Seagate 40 GB ATA100 Barracuda bir harddisk var. Şimdi gelelim soruna. Benim hdd led'im devamlı yanıyor. Yanıp sönme durumu yok. Bilgisayar açıldığı andan itibaren ışık led daima yanıyor. Işıkların fişlerini kontrol ettim. Ters mi bağlandı acaba diye baktım ama öbür türlü de yanmadı. Ne yapabilirim? Teşekkürler...
Saygılar...
Power led ile HD led ters bağlamışın.
Saygılar
Hayır anakartın üzerinde ve kitapçığından kontrol ettim, İkisi de doğru bağlı. Bir elektrik kaçağı veya başka bir sorun yoktur değil mi?
Led e giden kablotu kontrol etsen iyi olur.
Power ledi devamlı yanıyor mu?
Gerçekten çok kıl bi durum benim de başıma gelmişti ama diğer yerlere deneyerek bulmuştum. Başka yer dene tuturabildiğine tak o kadar sorun değil. Yeter ki zamanlı çalışsın.
peki ne goruyorsun? monitor devreye giriyor mu? :-))) bilgisayar acildigindan itibaren demissin? nasil oluyor bu is..
acaba surekli birine mi baglaniyorsun :-)))) (magicdeath'e meselam :-)))
hdd nin devrelerinin bulundugu yerdeki ledden kasaya paralel çek derim illa o yanıp sönen ışıkarı görmek istiyorusan
bende de HDD ledi bir türlü çalışmıyor Asus cuv4x-c anakart var heryeri denedim yine de yanmadı gıcık şey
power led ile karıstırmıs olabilirsin
çokda gerekli birşey değil bırakın çalışmasın power ve reset yetiyor
yaa kitapcıklara pek güvenme bence biliyorsun kitapcık mecburiyeti getirildiğinden beri şişirmeden kitapcık koyar oldular parçalara... yoksa gümrüklerden geçemio hatta artık türkiye ye girmesi için kitapçığında türkçe de olması gerekio koca kitabın içine bi sayfa türkçe koyup yolluyolar onlarda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme