Bildirim
hdd seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SAATURN
masaüstü bilgisayarda kullanılmak üzere western WD20EARS 2tb disk almayı dusunuyorum.ürün nasıldır bilgisi olan arkadaslar yardım ederlerse sevinirim
ürün güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: fbkaya
quote:
masaüstü bilgisayarda kullanılmak üzere western WD20EARS 2tb disk almayı dusunuyorum.ürün nasıldır bilgisi olan arkadaslar yardım ederlerse sevinirim
ürün güzel
ürün depolama amacından ziyade asıl olarak işletim sistemi kurulacak bu sekilde iyimidir -
quote:
quote:
quote:
ürün güzel
ürün depolama amacından ziyade asıl olarak işletim sistemi kurulacak bu sekilde iyimidir
amacın depolama değilse SSD al ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ürün güzel
ürün depolama amacından ziyade asıl olarak işletim sistemi kurulacak bu sekilde iyimidir
amacın depolama değilse SSD al ?
baktımda fiyatları bayagı tuzlu .aslında bir taraftan işletim sistemini kullanırken bir taraftanda arsivleme olarak kullanmayı dusunuyorum.arsiv için ekstradan disk alıp kullanmayı dusunmuyorum.2tb almayı dusunmemdeki amacta bu zaten
-
şöyle bir konu var :http://forum.donanimhaber.com/m_38821465/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X