Şimdi Ara

hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim pcde aylardir cozemedigim bir sorunum var.Attigim format en fazla 5 gun gidiyor daha sonra pcyi kapartirken hic bi prob. olmamasina ragmen acacagim zaman pc kendi kendine res atiyor bir format daha atiyorm ayni sorun yine oluyor.Bu sabah yine ayni olay oldu herzamanki gibi format attim ama bu kez hdd 80 gb olmasina ragmen sadece 40 gbini gosterioyr D yi goremeiorm simdi Dye format atmam gerekior fakat C ye surekli format attigim icin butun onemli dosyalrimi Dye yedekliordum.Dyi formatladikdan sonra o dosyaliri geri alabilecegim bi program onerebilrmisnz we bu sorunu nasil duzelticegim hakkinda yardim edersnz sevinrm.simdiden tskkrler

• arkadaşım öncelikle eğer format atman gerkiyosa hdd yi başka bi makinaya tak ve d den dataları çek. ama bence reset atması formatla yada yazılımsal bi sorundan kaynaklanmıyo. ram slotlarında sorun olabilir; eğer kullandığınız tesisat eski ise voltaj düşüklüğü olabilir... ve birsürü şey(bunların hepsi mavi ekran yada herhangi bir hata msjı wermiyosa)
  • res atarken mavi bir ekran cikior.
  • Bilgisayar açılırken xp ekranında sonra mavi bir ekran gelip pc kendini reset atma sorunu bende vardı.Sanırım seninki ile aynı sorun.Bilgisayarı yetkili servise götürdüm. Çıkan sonuç :Bütüm parçaları denemişler. floppy bozukmuş ondan. Çok şaşırdım, ama neticeye bakarsak formattan sonra bidaha o sorunla karşılaşmadım
  • hdd de bad sektor oluşmuş yüzey taraması yap
  • Formattan sonra verileri tekrar geri getirebilen programlar var ama bence son onlara fazla güvenme cünkü yüzde yüz verim alamazsın.Sen hdd ini formatlamadan once baska bir bilgisayara baglıyıp başka bir hdd e yedeklemelisin.
  • mavi ekran hata kodunu söyleyebilirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.