Abi WD elements 1tb harici belleğim var. İçinde inanılmaz önemli dosyalarım var. Takır takır çalışırken bir an pc kitlendi ve artık belleği hangi pc ye taksam gözükmüyor. Bilgisayarımdaki konumunda çıkmıyor. Aygıtı güvenli kaldır bölmesinde alet gözüküyor. Takılı yani fakat ben bir türlü dosyalarıma ulaşamıyorum. Sorun gidericiyi çalıştırdım bişi çıkmadı. Alet artık takılıyken sadece ışık veriyor titremiyor. Sorunu yaşayan, çözümü olan varsa yazabilir mi?
Erhannylmz
kullanıcısına yanıt
Harrdisklerin de üzerinde anakart oluyor. Aynı markanın aynı model kartından bulup değişim yapılırsa çalıştırabileceğinizi düşünüyorum. Kaliteli bir servis yolu gözüküyor. Geçmiş olsun.
acaba power spulyy azmı volt gönderdide olduki bende yeni aldım korkuyom çok hassas bişey be
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi
acaba power spulyy azmı volt gönderdide olduki bende yeni aldım korkuyom çok hassas bişey be
Kullanımına dikkat et bence. Ben hddyi 2ye bölmüştüm bilgisayarım çok eski virüs bulaşmışta olabilirdi. Garantiden aldım yenisini. Aynı şekilde kullanıyorum. Düşürmemeyede özen göstermelisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme