Şimdi Ara

hdd takılıp garip sesler çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung 320gb sata2 yeni bir harddisk aldım.Sebebi daha evvelden kullandığım harddisklerin kitlenme yapmasıydı daha açık bir ifadeyle bilgisayar durup dururken kitlenio ve hdd den ıkınma sesleri gelio çalışmaya başlamaya çalışıyor gibi ve işin garibi güç kablolarının yerini değiştirip yada fişi çıkartıp taktığımda nasıl oluo anlamıorum makina tekrardan başlıyor hiç dokunmadan başlattığımda ise hdd yi göremiyor makina bende hdd den kaynaklı die gittim bu hdd mi aldım daha evvelden 2 hdd yaptı bu hatayı ve birde ne olsun daha önce kullandığım hdd lerle aynı sorun daha hdd yi alalı 2 ay olmadı ben acaba powersuply den mi anakarttanmı yapıo anlamıorum diğer hdd ler eskiydi neyse ama bu kafayı sıyırmak üzereyim bir bilen varsa akıl versin lütfennnnnn!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uztigin -- 4 Şubat 2009; 4:18:10 >

• Kablosunu değiştirmeyi dene.
  • Dostum onuda denedim sorun başka nerde olabilir hdd demi?Ben power dan şüpheleniyorum bu 3. hdd ötekilerin biri 2. eldi 2. eskiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uztigin -- 4 Şubat 2009; 3:55:58 >
  • Power supply kaç watt?
  • power 350 watt p4 3.0 işlemci 512 ram onboard ekran kartı war hani power a yüklenecek bişi de yok yalnız benim bi dvd-rom da gitti onu da değiştirdim almadan önce dvd rom uda görmeye biliodu sadece hdd yada sadece dvd yi de görebiliodu kabloların yerini fln değişitirdiğimde düzeliodu belirsiz aralıklarda aynı sorunu tekrarlıodu bazen msn kullanırken bazen nette bazen oyun oynarken yani bi zorlanmanın ardından da yapmıyor sorun hangisindeyse değiştiricem ancak bunu her zaman yapmadığı için başka makinalara taksamda belli etmiyor kendini mesela bu sorunu hdd ve dvd yi alalı 2 ay olmuşken yaptı yine güç kablolarının yerini değiştim önce bi açılmadı sonra tekrar değiştim o arada fişide çıkardım açıldı 1 saattir kullanıorum tekrarlamadı böle uzun yazdım açık olması için kusura bakma ilgilenirsen çok minnettar kalıcam
  • Arkadaşım görmeden söyliyceklerim bunlar, yakın bi teknik servise götür derim.
  • ilgilendiğin için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bad Sector oluşmuş. Ölü pixel gibi birşey yani. Okuyamadığı için öyle garip sesler çıkartıyor ve takılmalar oluyor. Servise götürün yenisini vereceklerdir..
  • Hd tune da test ettim sorun çıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.