Şimdi Ara

HDD Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese özellikle iyi günler; Arkadaşlar 150- 200 bütçem var, sağlam olsun katileli olsun hiç bozulmazsın istiyorum 1 yada 2 tblik taşıyıcı hardisk önerilebilir misiniz lütfen. Şimdiden çok teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanetliAda -- 12 Aralık 2011; 11:32:41 >

• hocam sabit disk krizi yüzünden fiyatlar çok pahalı biraz beklemenizi öneririm
  • Dolar da çok yüksek
    Harddisk ne olursa olsun istersen çelik kasaya koy.G kuvveti yani eylemsizliğe maruz kalması bozulması için yeterli. o yüzden sallamadan sarsmadan düşürmeden kullanmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

hocam sabit disk krizi yüzünden fiyatlar çok pahalı biraz beklemenizi öneririm

Hocam bu hafta almam lazım 500 gblik laptopta doldu film bile indiremiyorum çöker diye korkuyorum şimdi tavsiye edebilir misiniz lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Dolar da çok yüksek
    Harddisk ne olursa olsun istersen çelik kasaya koy.G kuvveti yani eylemsizliğe maruz kalması bozulması için yeterli. o yüzden sallamadan sarsmadan düşürmeden kullanmak gerek.

Öyle yapacam hocam çok dikkatlı olcam. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bekliyorum tavsiyenizi teşekkürler.

• Eğer usb 3 yoksa sisteminde altaki model işini görebilir. İlerde kutudan çıkartıp kasaya takarsın. Daha büyük kapasiteli ve usb 3 destekli bir harici alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbaau0015hbk-3,5-15tb-elements-usb-20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=41887
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanetliAda

Herkese özellikle iyi günler; Arkadaşlar 150- 200 bütçem var, sağlam olsun katileli olsun hiç bozulmazsın istiyorum 1 yada 2 tblik taşıyıcı hardisk önerilebilir misiniz lütfen. Şimdiden çok teşekkürler..

O bütçeye o boyut diski şu an almak imkansız ama aynı amaçla ben 2 TB'lık Western Digital WD20EARS ve Samsung HD204UI modellerini kullanıyorum. İki model de 2 aydır sorunsuz şekilde çalışıyorlar.
    Böyle bir disk seçerken tam model numarasını Google'da aratın, Newegg.com sitesinin WD20EARS HD204UI Feedback bölümündeki yorumlar diskin durumunu anlamak için çok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Eğer usb 3 yoksa sisteminde altaki model işini görebilir. İlerde kutudan çıkartıp kasaya takarsın. Daha büyük kapasiteli ve usb 3 destekli bir harici alabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbaau0015hbk-3,5-15tb-elements-usb-20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=41887

Hocam biraz pahalı geldı taksitle ödecem 342 gelıyor.
    Zaten laptop b63f45 kullanıcısıyım usb 3 destekli ilerde kasaya takılmaz ki zamanı ayırdıgın ıcın tesekkur ederım

quote:

Orijinalden alıntı: mselcuks

quote:

Herkese özellikle iyi günler; Arkadaşlar 150- 200 bütçem var, sağlam olsun katileli olsun hiç bozulmazsın istiyorum 1 yada 2 tblik taşıyıcı hardisk önerilebilir misiniz lütfen. Şimdiden çok teşekkürler..

O bütçeye o boyut diski şu an almak imkansız ama aynı amaçla ben 2 TB'lık Western Digital WD20EARS ve Samsung HD204UI modellerini kullanıyorum. İki model de 2 aydır sorunsuz şekilde çalışıyorlar.
    Böyle bir disk seçerken tam model numarasını Google'da aratın, Newegg.com sitesinin WD20EARS HD204UI Feedback bölümündeki yorumlar diskin durumunu anlamak için çok iyidir.

Hocam bunlar normal kasa icin geçerli değil mi ? Ben taşınabilir hdd için tavsiye istemiştim.

Bu nasıl arkadaşlar?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101021&ad=SEAGATE-3.5-2TB-USB3.0-FREEAGENT-GO-FLEX-DESK-Tasinabilir-Diskler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bunlar normal kasa icin geçerli değil mi ? Ben taşınabilir hdd için tavsiye istemiştim.

Bu nasıl arkadaşlar?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=101021&ad=SEAGATE-3.5-2TB-USB3.0-FREEAGENT-GO-FLEX-DESK-Tasinabilir-Diskler

Evet bu örnek verdiklerim dahili diskler. Ancak ben bunları USB'den bağlanan "usb docking station" denen aygıtlarla harici olarak kullanıyorum.
    Sizin amacınız da yanınızda taşımak değil, güvenli ve sağlam şekilde depolamak ise benzer bir çözüm düşünebilirsiniz. Çünkü verilerinizi koruyacak olan kutunun markası değil içinde kullanılan diskdir. Diskin ne olduğunu bilerek almanız yararınıza olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nasıl arkadaşlar?

Evet bu örnek verdiklerim dahili diskler. Ancak ben bunları USB'den bağlanan "usb docking station" denen aygıtlarla harici olarak kullanıyorum.
    Sizin amacınız da yanınızda taşımak değil, güvenli ve sağlam şekilde depolamak ise benzer bir çözüm düşünebilirsiniz. Çünkü verilerinizi koruyacak olan kutunun markası değil içinde kullanılan diskdir. Diskin ne olduğunu bilerek almanız yararınıza olur.

Haklısın hocam ama kutulu istiyorum çünkü işten eve giderken serviste film izleyebilmek için taşıyıcı hdd arıyorum.

• Anlıyorum, o durumda gene modelin adını Google'da aratıp içinde kullanılan diski öğrenin ve onu da soruşturup seçim yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.