Şimdi Ara

HDD USB 3.0 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, açılmış konulara baktım fakat sorunum pek açılmış konularla aynı değil.

Sorunum şu SEAGATE 2TB USB 3.0 harici diskim var. Bilgisayarımda 3 adet USB 3.0 ve 1 adette 2.0 girişi var. USB 2.0'a bağladığımda HDD açılıyor fakat USB 3.0 portlarının hiçbirinde açılmıyor. USB 3.0 portlarına başka bir cihaz bağladığımda ise açılıyor.
    Aygıt yöneticisinden USB portlarına baktım herhangi bir driver eksikliği yok. Bilgisayarım henüz 20 günlük, intel i7, 16gb ramli üst düzey performans alabileceğim bir bilgisayar fakat USB portlarında bir sıkıntı yaşıyorum. Bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekkür ederim :)

• kasanın ön tarafındaki portlara takıyorsanız birde arka kısımda yer alan anakarta tümleşik portlarda deneyin. bazen ön portlar sorun yapabiliyor
  • bahsettiğim bilgisayar dizüstü bilgisayar. aynı zamanda diğer 3 portun tamamında da denedim yine de açılmadı
  • laptopsa üreticinin sayfasındaki usb 3.0 ve chipset sürücülerini yükleyin. bunun dışında aklıma başka bişey gelmiyor.
  • Arkadaşlar bende de aynı sorunun tersi var.
    Usb 3.0 hdd usb3.0 portlarda görülüyor, usb 2.0 portlarda görülmüyor.
    çözümü bilen paylaşırsa müteşekkir olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.