Arkadaşlar bana hdd'yi uçuracak virüs lazım kimde var yada nerden indirebilirim. Çok acil.. green2003@mynet.com
Senin derdin ne anlamadım. Herkes antivirus arıyor. Sen virus derdindesin. Amacın ne. Harddiskini uçurmak istiyorsan eğer FORMAT C:/U yazarsın. Olur biter.
Arkadaşlar sizler beni yanlış anladınız ben sadece bendeki hdd bu konu üzerinde denemek istiyorum... Ok...
Ne o, sitemi geri getiren kartlardan mı aldın? Yada buna benzer bir programın denemesini mi yapacaksın?
ßu işte sanki kızgın birinin alıcağı intikamın ofkesini goruyorum. :) yada can sıkıntısı :)
Arkadaşlar olayı amma uzattınız ya bende bir kaç tane program var ve bu programı denemek istiyorum. Sadece bundan ibaret....
bulacağın virüs hdd nin boot unu bozarsa bu foruma bu defada nasıl yaparım diye sorabilirsin.bulursan o virüs hakkında ayrıntılı bilgiyi edin derim ben.
Evet hollyone bu işi gayet iyi yapıyor...en son norton bile bulamıyordu...5kb lık dosyalar yapıyordun sanırım ikonunu bile kendin seçiyorsun...me için çıkmıştı en son xp içinde çıktımı acaba....az acı vermedim kankalara:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme