Şimdi Ara

hdd yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum harici hdd ler en fazla 32 gb acabiliyoruz ona oyun yukleyince xbox 360 adli bi klasore yukluyormus simdi ben xbox 360 a oyunlari yuklesem diyelim ki ac ve forza yukledik klasorun adini xbox 360 forza ve ac yapsak adi xbox 360 olmadigi icin gormese mesela pcye takip xbox 360 adli bi dosya acsak ama bunu xbox gorcek adindan dolayi, onada oyunlar yuklesek hangi oyunu oynamak istedigimiz zaman onun adini xbox 360 yapsak pc ye takip boyle bi yontem olur mu internette gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Eğer Rgh işlemi yaptırdıysanız, harici hdd niz ne kadar ise hepsi görünür. 32 gb olayı sadece orjinaller için.
  • Fw ama

• Fw li benim ki bu taktigi kullansam ise yarar mi orjinal x360 fiyatlari cok pahali

• İkinci el bitane alsam sorun cikarir mi hdd fw li makinadan cikmis adsm uygun fiyata satiyo sorun cikarmi

• Fw li makineler hakkında çok fazla bilgim yok ama fw li makine için xbox ın hdd lerinden birini alırsanız problem kalmaz zaten dolduramazsınız o hdd yi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fwli makineden cikmis ikinci el bi hdd alsam sorun cikarmi fwli ya ban olayi felan banin hddyle alakasi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkStar893

Fwli makineden cikmis ikinci el bi hdd alsam sorun cikarmi fwli ya ban olayi felan banin hddyle alakasi var mi

Sorun olmaz. Fwli makinede harddisk e herhangi bir müdahale yapılmıyor ve banlanmanın harddiskle bir alakası yok.
  • Tamam saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.