Şimdi Ara

HDD yuvasına SATA SSD takınca PC (BIOS dahi) açılmıyor. ASUS yazısında kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Elimde ASUS N552VW laptop var. laptopa 512GB m2 SSD taktım bunda sıkıntı yok formatına kadar herşeyi yapabiliyorum. Laptopta HDD yuvasına HDD hard disk takıncada bir sıkıntı yaşamıyorum. Sorun tam olarak da burada başlıyor işte. Hdd yuvasına HDD SSD hard disk takınca ASUS yazısı geliyor ve hiç birşey yapılamıyor PC de. BİOS a bile giremiyorum. BIOSUM da güncel bu arada. Donanımsal hiçbir sorun yok çünki başka SATA SSD de denedim aynı sorunla karşılaşıyorum ve bendeki sata SSD yi başka PC ye de bağlayıp çalıştığını test ettim. ACİL yardımlarınızı bekliyor teşekkür ediyorum. Bu arada takmak istediğim SATA SSD SAMSUNG 860 EVO marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38MURAT46 -- 4 Eylül 2020; 13:56:58 >

• kardeşim bende okudum tüm forumları onlar m2 Nvme ssd çalıştırır mı diye soruyorlar ben WD nin 512GB Nvme m2 SSD sini taktım format dahi atıp aktif kullanıyorum. 2. diski normal 7200rpm 1TB harddisk takınca da sıkıntı yaşamıyorum fakat HDD yi söküp SATA SSD (860 evo) takınca pc ASUS yazısında kalıyor bunun nedeni nedir diye sordum yoksa PC harika hiç şikayetlik durumum olmadı 4 yıldır aktif kullanıyorum.
  • kardeşim yukarıda yazdım 250 gb olan başka bir SATA ssd de denedim onda aynı şekilde oldu ama haklısın galiba ben bu işin içinden çıkamayacak gibiyim.o yüzden en iyisi m2 ssd ile HDD yi beraber sorunsuzca kullanmak. İlgin için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.