Şimdi Ara

hdisk kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde fazladan 250 gb samsung sata hdisk var bunu notebook dada kullanmak için kutu arıyorum usb 2.0 ama bir türlü 80 gb üstü destekleyen model bulamadım tavsiye edeceğiniz model veya şurada satılıyor diyebilecek biri varmı?notebokk da 100 gb hdisk var full dolmak üzere mp3+divx ile yakında yeni bir formül bulmam gerekicek acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılar

• Hocam oda baya pahalı ya o fiyata ide hdiskli usb 2.0 kutu kurarım
  • Everst in HDD USD 2.0 kutusunu kullanıyorum... Meselahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=813&productid=bd61101 Daha önce 120 lik Diskim vardı, şuanda 300 Gb lık diskim mevcut ve kutuda onu kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYMLZ -- 16 Temmuz 2006; 14:17:55 >
  • performansı nasıl ısınma yapıyormu peki?
  • Bobocanlar o ide hdd kutularının içine dvd writter falan takılıo dimi nero ile birlikte kullanılıo mu o kutular
  • ide hdd kutusuna takılıyor nero ile kullanırsın sonuçta onuda tanıyor dvd writter olarak performansı aynı olur gibi geliyor sonuçta yazma hızları sınırlı olduğundan pek değişim olmaz bence.Ama kullanılır
    quote:

Orjinalden alıntı: mahruti

Bobocanlar o ide hdd kutularının içine dvd writter falan takılıo dimi nero ile birlikte kullanılıo mu o kutular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.