Şimdi Ara

HDMI çıkışa sahip ses sistemi önerisi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung m87bd lcd tv alacağım bu tv için kaliteli bir ses sistemi bakıyorum mutlaka hdmi çıkışı olmalı ve aynı zamanda true hd gibi yeni ses formatlarını tanımalı mutlaka para olarak en fazla 2000 ytlye çıkabilirim receiver felanda gerekiyormuş galiba eğer receiver da çok maliyet getirecekse onu da hoparlörden kısa bir süre sonra alabilirim.önerilerinizi bekliyorum bir de sistem 7.1 olursa çok daha faydalı olacaktır...şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxwampire -- 25 Ağustos 2007; 13:21:28 >

• kardesim o kadar yüksek fiatlara cıkma ben phılıpsin dvdli sini kullanıorum cok memnunum bak bu bnm kullandıgım yeni bnmkinden daha ii oldugu8nu tahmin ediorum cok güzel alırsan pisman olmassın bence bu ideali

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts335w
  • bak buda olur istersen ben bunu kullanıorum o yenisi diee onu yasdımhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts3357
  • slm 2000 ytl ye çok daha iyi markalarla ve biraz daha bütçeni yukarıya taşırsan kurabilirsin bu para yı veriyorsan demektirki bu parayı bir kere verip en doğrusunu almak ileride habire değiştirmek istemiyorsun demektir bilmem doğru mu anladım biz en çok sistemini habire değiştiren insanlardan daha çok para kazanıyoruz burada doğruları yazmak lazım bence sen onkyo yamaha denon gibi bu markaları araştır bunlar evler için en iyisini üreten firmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarisinan

bak buda olur istersen ben bunu kullanıorum o yenisi diee onu yasdımhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts3357

sinan sağolasın kardeş sonunda birileri cevap yazmış bana çok güzel bu ürünler fakat true hd gibi yenilikçi formatları desteklemiyor sanırım 1 milyardan aşağı para vermeyeceğiz zaten ki bu parayı veriyorsam yıllarca teknolojisi eskmeyecek bir şey istiyorum bu yüzden true hd ve hdmi istiyorum dediğin modellerde hdmi var ama yeni formatlar yok.keşke olsaydı hemen alırdım vallaha

• quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm 2000 ytl ye çok daha iyi markalarla ve biraz daha bütçeni yukarıya taşırsan kurabilirsin bu para yı veriyorsan demektirki bu parayı bir kere verip en doğrusunu almak ileride habire değiştirmek istemiyorsun demektir bilmem doğru mu anladım biz en çok sistemini habire değiştiren insanlardan daha çok para kazanıyoruz burada doğruları yazmak lazım bence sen onkyo yamaha denon gibi bu markaları araştır bunlar evler için en iyisini üreten firmalar

evet aynen düşündüğünüz gibi bakıyorum olaya bir kere alıp sağlam alırım diyenlerdenim.onun için teknolojisi yenilikçi olsun istiyorum keşke birileri şunlar olabilir yazsa amfi veya receiver özelliklerini söylese bana artılarını söylese çümkü acemiyim bu konuda bilgisayar teknolojisine ii hakim olmama rağmen.umarım arkadaşlar bana ii modeller önerebilir ne yapmam gerektiğini sizlerden öğreneceğim inşallah bilgi paylaşıldıkça güzeldir...

• slm sana yazmış olduğum markalar daha hd formatı okuyacak dvd yi çıkarmadılar çünki 3 sene önce hatırlarmısın bilmem sony süper audio yu çıkardı ve dvd audio formatını kabul etmedi diğer sana yazdığım markalar da dvd audio yu desteklediler sony nin super audio sunu kabul etmediler yani bu bir format savaşı daha blue ray mi yoksa hd mi hangisi daha yaygın olursa ve daha iyi olursa onu destekliyecekler ama görünen yine sony nin blue ray ni
    kabul etmeyecekler gibi görünüyor kısaca video kasetteki beta mı vhs mi gibi sana gelince dvd yi bekleyip hdmi çıkışlı bir receiver ve hop ler ile kur derim dvd yi bekle ve gör politikasını uygula her evde iyi kötü bir dvd var seninde mutlaka vardır onunlan idare et yoksa çok ucuza bir hd çıkışlı dvd al esas dvd ni aldıktan sonra onu koyalarda kullanırsın bence yapılacak en iyi hareket bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.