Şimdi Ara

HDMI çıkışlı anakart/ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 28" viewsonic hdmi girişi olan lcd bir monitörüm var hd dizieri ve filmleri izlemek için hdmi çıkışlı ekran kartı almak istiyorum. 150$ lık bütçe ayırabilirim 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum. marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekürler...

Not: Önerileriniz doğrulutusunda 250$ a kadar hdmi çıkışlı anakartta düşünebilirim. Benim için önemli olan video izlerken kalitede sorun olmaması. Şu an vga dan bağlıyorum ekranımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hijacker83 -- 15 Nisan 2009; 10:16:46 >

• nvidia gtx 275 hem hdmi cikisli hem de spdif kullaniyor hd yayinlarda goruntu ses esitligi saglaniyor bu sekilde. atilerde yok spdif diye biliyorum en azindan benim 4870imde yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.adr

nvidia gtx 275 hem hdmi cikisli hem de spdif kullaniyor hd yayinlarda goruntu ses esitligi saglaniyor bu sekilde. atilerde yok spdif diye biliyorum en azindan benim 4870imde yoktu

cevap için teşekür ederim. bu ekran kartını araştırıyorum. şu anki ekran kartımda dvi çıkışı var ama hdmi almak istiyorum. amacım görüntü kalitesinde alabileceğim maximum kaliteyi almak.

Düzenleme: vatandan baktım DVI çıkışı var sadece acaba yanlış modelemi baktım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hijacker83 -- 15 Nisan 2009; 10:29:03 >

• Yanlış modele bakmadın. Şöyle ki baktığın model için demiyorum ama şu an piyasadaki PCI ekran kartlarının neredeyse hepsinde DVI çıkışı var ve kutudan HDMI dönüştürücü çıkıyor. Bu şu an için neredeyse tüm ekran kartlarında böyle (istinai kartlar var tabi ki :)

quote:

Orjinalden alıntı: hijacker83

quote:

Orjinalden alıntı: g.adr

nvidia gtx 275 hem hdmi cikisli hem de spdif kullaniyor hd yayinlarda goruntu ses esitligi saglaniyor bu sekilde. atilerde yok spdif diye biliyorum en azindan benim 4870imde yoktu

cevap için teşekür ederim. bu ekran kartını araştırıyorum. şu anki ekran kartımda dvi çıkışı var ama hdmi almak istiyorum. amacım görüntü kalitesinde alabileceğim maximum kaliteyi almak.

Düzenleme: vatandan baktım DVI çıkışı var sadece acaba yanlış modelemi baktım?

• DVI-HDMI adaptör ile LCD'yi bağladığımızda LCD'den ses alabiliyormuyuz?
    Bendeki VGA DVI çıkılı LCD'de HDMI girişli kablosunuda ona göre aldım ama ses alamıyorum LCD'den.
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3914

bu kartı öneririm...

Anakart ile ekran kartı arasında ses bağlantı kablosu ile bağlantı kurarsan hdmi bağlantısından ses alabilirsin...
  • 1 adet 1 GB HD3850 ATI
    1 ADET 1 GB NVIDIA 9600GT

arkadaşlar bu iki ürün arasında kararsız kaldım. sonuç olarak ikiside 1080p destekli sanırım ve ikiside hdmi çıkışlı nvidia atiden daha pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı olarak HD2600PRO Palit HDMI çıkışı var.
  • 4830 a da bakabilirsin. Fiyatları uygun
    Bu kartın kendisinde hdmi çıkışı mevcut harici dönüştürüye gereği yok bu kartın.

512 mb -http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4830-334-7474.html

1 Gb -http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd4830-334-7738.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.