Şimdi Ara

hdmi çıkışlı ödünç ekran kartı aranıyor? bi bakın lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım sıklıkla açılmamaya başladı. yani durum şöyle. açma tuşuna basıyorum. ışığı yanıyor, fanı çalışıyor (ama fanı sürekli ve hızlı çalışıyor) ekrana bios dahil hiç bir görüntü gelmiyor. defalarca aç kapa. görüntü geliyor. görüntünün geleceğini nereden anlıyorum biliyor musunuz. power tuşuna bastığımda bir iki saniye deli gibi çalışan fan, susuyor. sonra siyah ekranda yazılar. overclok hatası falan filan. sorun şu ki hiç overclock yapmadım. ve işlemcide ekran kartı da orjinal saat ve frekanslarında çalışıyor.
    ha birde böyle açılmadığı zaman yaptığım işlem şu. ekran kartının arkasında 2 dvı çıkışı var. hdmi kablo ve dönüştürücü kullanarak monitöre bağlıyorum. görüntü gelmediğinde bu bağlatılarla oynuyorum. birinden söküp diğerine takıyorum. kabloyu düzeltiyorum yada büküyorum. yeniden başlatıyorum bu sefer görüntü geliyor. tabii bu işlemi 4-5 kere yapıyorum. belki denk geldiğinden görüntü geliyor, belkide sorun gerçekten burada bilemiyorum.

sizden emaneten hdmi çıkı olan pci expres 2.0 16x ekran kartı istiyorum. deneyip test edecem. eğer kartı değiştirdiğimde sorunsuz açılıp kapanmaya başlarsa, yeni ekran kartı alacam. sorunun buradan kaynaklandığına emin olmadan kart almak istemiyorum.

boşta ekran kartı olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. 14 sendir üyeyim ikinci el bir kart için itibarımı sarsmam. rahat olun. recai_tandogan@hotmail.com dan yada özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

• Ekran kartini sok, anakartin dvi slotundan bagla goruntu gelecekmi bak.Goruntu icin islemcide grafik birimi olmali yoksa gelnez.

Ben suan fullhd monitorumu bu sekilde ekran kartsiz kullaniyorum,

Sana diger tavsiyem forumdan bu isler icin bosa zaman kaybetme cunku kimse ugrasmak istemez.Yakinda bir internet kafe varsa git adamla konus gerekirse 5-10 lira ver isini hallet.

Karti kargolan desen gidis gelis ucretini sen odesen bile 10 liradan fazla para odeyeceksin.

Dual ram kullaniyorsan, tekini tak degistir oyle dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.