Şimdi Ara

HDMİ dönüştürücü kablo ile ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seste Ekran kartı Onboard çalışırken sorun yok.
    Ancak GeForce 8600 GT 1028 Bit ekran kartını taktığım zaman LG 102" plazmadan ses alamıyorum.. Bilgisayar başladığında sürücü uyumsuzluktan dolayı engellendi yazıyor. İşletim sistemi W7 sesi iki ucu 3,5mmlik kulaklık kablosuyla aktarıyorum.. pc ise televizyona hdmi girişten bağlı. Yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim... bu arada ses kartım yok.

• anakartın ses ayarlarına gir menüden görün hdmı baglı iken hdmı baglantısı sesi on ..enable yap bende de öle olmuştu...
  • anakartın ses ayarına nasıl gircem adım adım yazsan sana zahmet..
  • masa üstünde veya proğramların arasında ses sürücüsünün simgesi vardır hani sesi ayarlarsın pop klasik caz falan o menü oradan hdmı açık konuma getiryorsun birde ..hdmı ekrankartının driverını baştan kur yüklme sırasında hızlı ayarları seç sanırım hdmı sücüsüde beraber yükleniyor ......ben de hdmı çıkışından lcd tv ye bağladım fakat görüntüler tam net tegil normal vga lcd yerine baglarsan tam net alabilirsin görüntüleri
  • unuttum 3,5 jaka gerek yok baglama hdmı baglantı kablosu hem sesi hem görüntüyü aynı anda aktarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.