Şimdi Ara

HDMI-DVI destek ve bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar monıtorumde VGA ve HDMI çıkışı var VGA çıkışı oldugu için çözünürlüğüm 1920 x 1200 ün üstünde bana çözünürlük sağlamıyor seçenekler var görüntü çok kötü oluyor sadece ekran gozukuyor başlat menusu falan gözükmüyor bende bunu araştırdım nedeni DVI çıkışlı bir monitörünüzün olmaması.Vga çıkışlı Monitörünüz varsa en fazla 1920x1200 kalite çözünürlük alırsınız diye birşey gördüm ve ondan sonra VGA - DVI dönüştürmeyi araştırdım birşey olmuyacagını görüntüde birşey değişmeyecegını söylediler sonra HDMI - DVI dönüştürmemı söylediler mesela ekran kartının ayarlarından masaustu boyutunu ve konumunu ayarla sekmesınden ayarmaya calıstıgımda 2560 x 1600 e kadar yükseliyor ama VGA bağlantılı oldugu ıcın görüntü alamıyorum DVI olsa alabılıyorum 1920 x 1200 e görüntü almama rağmen masaustu bana çok büyük geliyor sizce HDMI - DVI dönüştürücü aldıgımda bu sorunum ortadan kalkıcakmıdır ve nasıl bağlıcam ekranım 1920 x 1200 olmasına ragmen bana masaustum çok büyük geliyor başkalarında daha küçük gibi

teşekkür ederim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDVI -- 12 Kasım 2014; 12:19:21 >

• VGA ise zaten monitör üzerinde veya menüsünde Auto diye seçenek var. Oraya gir ayarlasın.
  • işte yeterlı olmuyor ondan HDMI - DVI dönüştürmek ıstıyorum onu dönüştürdüğümde 2400 lere kadar çözünürlük alabılıcem ozaman daha iyi olmuyacakmı veya alabılırmıyım dönüştürdüğümde o çözünürlüğü ??
  • Montor kac inc. Ekran kartin ne. Monitör vga oldugu icin neyaparsan yap fark olmaz. Ayrica vga analog, dvi dijital goruntu aktarir cozunuk problemi driverden olabilir. Sorunun vga veya dvi olmasiyla alakali degil. Yok illa deneyecem diyosan displayport dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 12 Kasım 2014; 13:07:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.