Şimdi Ara

hdmi girişli dizüstü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Miralge

Asus F3JP
    forumda http://forum.donanimhaber.com/m_11362694/tm.htm
    incele

Sanirim bu cevabında bir yanlışlık var...
    Ben bir F3JP kullanıcısıyım ve bu laptop'ın hiçbir yerinde HDMI çıkışı bulunmamaktadır....
    Ama DVI-D çıkışı var dersen ona katılırım....

Gelelim sorunun cevabına :

HDMI çıkışlı laptop olarak benim bildiğim , SONY'nin VGN-AR serisinde bu özelliği olan laptoplar vardır....

http://www.istanbulbilisim.com.tr/

Bu adreste istediğin modeli bulacağına eminim (Tabi cukkan sağlamsa )....

• HP nin 17" pavilion serilerinde de HDMI çıkışı mevcut....
  • acer ferrari 5000 modelinde mecvut. yalnız model numarası kadar fiyatı var laptopun.
  • HP Pavilion dv9361, dv9378
  • "HP Pavilion dv9378" gerçekten çok iyiymiş. 2x1GB ram, 7600 vga..., bunlar gerçekten çok iyi.. benzer özelliklere sahip hdmi çıkışlı başka alternatifler var mı..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm,

imzamdaki dizüstünü kullanıyorum. HDMI çıkışı mevcut tavsiye ederim.
  • son şekli şu şekilde..;

2x 1gb ram

7600 veya muadili ekran kartı

hdmi çıkışı

hd dvd yada blue ray desteği.. bu özellik büyük ihtimalle yok yada çok pahalı. ileride cd rom sürücüsünü upgrade edebileceğim bi dizüstü olasun bu yüzden.

ve hatta mümkünse üzerinde dijital karasl yayın alıcı/kaydedici bulunan bi tv kartı olursa ....

amacım, media center edition kurulu dizüstü bilgisayarı hdmi ile plazma yada lcd tv ye bağlayarak aynı zamanda ev sinama sistemi olarakda kullabilmek..

0 kayıp ile hd dvd leri izlenecek, bu ağustos ayından itibaren hd yayına geçen digiturk kanalları dizüstü üzerinden izlenebilecek.diziler, filmeler kaydedilebilecek....vb daha bi sürü şey.

yani sadece benim için değil herkesin dikkkate alması gereken özellikler bunlar... yeni dizüstü alacaklar eğer dizüstü bilgisayarlarını aynı zamanda plazma yada lcd tv ye bağlamak ve bu şekilde hd dvd yada blue ray film izlemek niyetindelerse bu dediklerimi bi köşeye yazsınlar. ( bu arada ben ön araştırma yapıyorum, kasıom ayında alacam makinayı.. )

• Sevgili arkadaşlar,

Konu beş yıl sonra hort olacak ama başlık sahibi "HDMI girişli" notebook olup, olmadığını sormuş !

Yanıt verenlerde, HDMI çıkışlı notebook'lardan bahsetmişler.

Oysaki, bir cihazın HDMI çıkış vermesi başka, HDMI girişi olması başka konulardır.

Beş yıl sonra aynı soruyu ben sorayım !?

HDMI girişli notebook var mıdır? Diikat başka kaynaktan gelen görüntü notebook tarafından görüntülenecek ? Dolayısı ile HDMI IN girişli notebook var mıdır?

Saygılar, sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Sevgili arkadaşlar,

Konu beş yıl sonra hort olacak ama başlık sahibi "HDMI girişli" notebook olup, olmadığını sormuş !

Oysaki, bir cihazın HDMI çıkış vermesi başka, HDMI girişi olması başka konulardır.

HDMI girişli notebook var mıdır? Diikat başka kaynaktan gelen görüntü notebook tarafından görüntülenecek ? Dolayısı ile HDMI IN girişli notebook var mıdır?

Saygılar, sevgiler.

Pek zannetmiyorum ama televizyon izlemek için soruyorsan tv kartlarına bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Sevgili arkadaşlar,

Saygılar, sevgiler.

Pek zannetmiyorum ama televizyon izlemek için soruyorsan tv kartlarına bak :)

Yanıt için teşekkürler.

Evet tv izlemek için ama uydu alıcı üzerinden... Uydu alıcının HDMI çıkışından, notebook'a nasıl bağlantı yaparım.

Notebook HP 1237et, notebook'ta e-sata ve ie1394 portları da mevcut. O portlar giriş için mi? çıkış için mi?

Eğer ie1394 portu giriş için ise, uydu cihazının HDMI çıkışı, 1394'e dönüştürülebilir mi?

Eğer 1394 portu giriş için ise, bu şekilde notebook'un monitöründen görüntü alabilmek mümkün olabilir mi?

• quote:

Sevgili arkadaşlar,

Saygılar, sevgiler.

Üzerinde HDMI-In portu olan Monster'ın WorkStation notebookları var ancak ürün özellikleri kısmında "Factory Option" yazılmış.

http://www.fokusshop.com/asp/product/27506/MONSTER-I95X7200-01-17-3-Notebook

http://www.fokusshop.com/asp/product/32939/MONSTER-I95X7200-02-17-3-Notebook

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Sevgili arkadaşlar,

Saygılar, sevgiler.

Üzerinde HDMI-In portu olan Monster'ın WorkStation notebookları var ancak ürün özellikleri kısmında "Factory Option" yazılmış.

http://www.fokusshop.com/asp/product/27506/MONSTER-I95X7200-01-17-3-Notebook

http://www.fokusshop.com/asp/product/32939/MONSTER-I95X7200-02-17-3-Notebook

Kardeş tebrikler, konuya el koydun...

Sonuçta olduğunu kanıtladın. Fiyatlar ise, dudak uçuklatıyor. 10.000 TL ila 25.000 TL arası...

Peki benim notebook'un 1394 portuna göre bir çözüm olabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.