Şimdi Ara

HDMI görüntü gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bilgisayarı HDMI kablo ile tv ye bağladığımda görüntüde 1-1,5 saniyelik gecikme yaşıyorum. Kullandığım televizyon LG42LA691S, ekran kartım GTX 560, HDMI kablom ise inca marka 3 metre altın uclu versiyon 1,4 özellikte ki s-link in kablosunu denedim sonuç yine aynı . Bi türlü yaşadığım gecikmeyi yok edemedim. Çözünürlük ayarım 1920x1080 60Hz. Şayet eğer mümkünse bu gecikmeyi kaybetmek, ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor bilgisi olanlardan çözüm yollarını bekliyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DontTryThisAgain

Merhabalar. Bilgisayarı HDMI kablo ile tv ye bağladığımda görüntüde 1-1,5 saniyelik gecikme yaşıyorum. Kullandığım televizyon LG42LA691S, ekran kartım GTX 560, HDMI kablom ise inca marka 3 metre altın uclu versiyon 1,4 özellikte ki s-link in kablosunu denedim sonuç yine aynı . Bi türlü yaşadığım gecikmeyi yok edemedim. Çözünürlük ayarım 1920x1080 60Hz. Şayet eğer mümkünse bu gecikmeyi kaybetmek, ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor bilgisi olanlardan çözüm yollarını bekliyorum. Teşekkürler

Tv yi oyun moduna almayı denedinmi.?
  • Hayır denemedim. Öyle bir mod hiç dikkatimi çekmedi :/ Bi bakayım sonucu tekrar paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontTryThisAgain -- 4 Şubat 2014; 9:17:13 >
  • isk0rpit İ kullanıcısına yanıt
    Oyun modunu aldıgımda sorun çözüldü teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.