Şimdi Ara

MONİTÖRÜMDE HDCP DESTEĞİ YOK :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wiewsonic 22 inc lcd monitörümde hdcp desteği olmadığı için görüntü alamıyorum maleseft harici aparatlarla hdcp olayını kırabilirmiyim lütfen yardım edin arkadaşlar.

• Hayır kullanamazsınız anca vga box ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Hayır kullanamazsınız anca vga box ile kullanabilirsiniz.

Şu link deki arkadaş vga box dışında başka bir aparatla görüntüyü almayı başarmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39106297/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

quote:

Şu link deki arkadaş vga box dışında başka bir aparatla görüntüyü almayı başarmış.

İlginç.Açıkçası ilk defa görüyorum böyle bir olayı.Ne kadar kaliteli olur tartışılır tabiki ama çalışması güzel bir şey.İlgili mesajı yazan arkadaşımıza pm atsanız yardımcı olur sanırım.

• quote:

Arkadaşlar Wiewsonic 22 inc lcd monitörümde hdcp desteği olmadığı için görüntü alamıyorum maleseft harici aparatlarla hdcp olayını kırabilirmiyim lütfen yardım edin arkadaşlar.

Gordugumu soyluyorum. İllegal bir olay ama elindeki monitoru degerlendirmenin tek bildigim yolu. Ps3 e 3.41 olarak ilk CFW yapan bir grup vardi. Bu fabrika ayarlarini acmayi basarmislardi ps3 te. Orda menulerde gordugum kadariyla HDCP ON-OFF modu vardi PS3 te.

Fakat hali hazirdaki CFW lerde bu menuler acik degil, dedigim gibi ilk cikan CFW de degil aslinda modifiyeli FW de vardi bu fabrika menuleri.

Uzun lafin kisasi Ps3 un istedigi HDCP ozelligini acma kapama mevzusu var. Ama bunu yaparsan orjinal oyun oynayamassin. Gerci backup ta oynayamassin.
  • quote:

quote:

quote:

İlginç.Açıkçası ilk defa görüyorum böyle bir olayı.Ne kadar kaliteli olur tartışılır tabiki ama çalışması güzel bir şey.İlgili mesajı yazan arkadaşımıza pm atsanız yardımcı olur sanırım.

İlgili arkadaşlara pm gönderdim cevaplarını bekliyorum
    @cryptdlg
    Eğer mevcut cfw de bu dediklerin olsaydı hemen kırdırmaya giderdim vallla

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Arkadaşlar Wiewsonic 22 inc lcd monitörümde hdcp desteği olmadığı için görüntü alamıyorum maleseft harici aparatlarla hdcp olayını kırabilirmiyim lütfen yardım edin arkadaşlar.

Gordugumu soyluyorum. İllegal bir olay ama elindeki monitoru degerlendirmenin tek bildigim yolu. Ps3 e 3.41 olarak ilk CFW yapan bir grup vardi. Bu fabrika ayarlarini acmayi basarmislardi ps3 te. Orda menulerde gordugum kadariyla HDCP ON-OFF modu vardi PS3 te.

Fakat hali hazirdaki CFW lerde bu menuler acik degil, dedigim gibi ilk cikan CFW de degil aslinda modifiyeli FW de vardi bu fabrika menuleri.

Uzun lafin kisasi Ps3 un istedigi HDCP ozelligini acma kapama mevzusu var. Ama bunu yaparsan orjinal oyun oynayamassin. Gerci backup ta oynayamassin.

Backup niye oynayamıyor?
    Bu HDCP özelliği beni de deli ediyor, monitöre bağalyıp oynayamıyorum aleti kocaman tvlerde oyun oynamayı da pek sevmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Monitör çözünürlük sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Backup niye oynayamıyor?
    Bu HDCP özelliği beni de deli ediyor, monitöre bağalyıp oynayamıyorum aleti kocaman tvlerde oyun oynamayı da pek sevmem.

Jb gerek usb olanindan. Cunku o grup cikardiginda keyler ortada gezmiyordu. Bildiginin 3.41 FW nin Modlanmis haliydi.

• VGABOX lazım,eğer monitörünüz 1080p ise ps3-vga kabloları var nettte,ama ne kadar sağlıklı çalışır bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

VGABOX lazım,eğer monitörünüz 1080p ise ps3-vga kabloları var nettte,ama ne kadar sağlıklı çalışır bilemem.

Monitörün 1080p yi desteklemiyor. Bende vga box almaya karar verdim sıfırları 100 tl biraz pahalı ama yapacak birşey yok mecbur vga box'ı alcam.
  • Onu alacağına monitörü sat biriktir 150 kağıt falan yeni monitör al. LG'ler epey uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Onu alacağına monitörü sat biriktir 150 kağıt falan yeni monitör al. LG'ler epey uygun.

Valla düşünmüyor değilim monitörü satıp yeni bir hdcp destekli monitör almayı.
  • Arkadaşlar HDCP ayarı cidden off yapılabiliyor mu yahu? Nasıl yapabiliriz bu işi acaba :).
    Ben günlerdir/haftalardır HDCP'siz Plazmama PS3'ü yüksek çözünürlükte bağlamanın yollarını arıyorumda =). Şuradan'da fikir alışverişinde bulunuyoruz. Fakat kafamda hala bir çok soru işareti var.
    Açıkcası sağlam ve uygun fiyatlı bir seçeneği en kısa sürede edinmek istiyorum. Tavsiyelere ve sorularıma cevap verecek arkadaşlara ihtiyacım var =).
  • Hiç vga box falan uğraşma biriktir yeni monitör al. box a vereceksin 100 lira, sonuçta alacağın görüntü vga üzerinden. 300-400 bişey biriktir hdmi'lı monitör al 16:9 olarak. mis gibi oyna. tabi az daha bütçen varsa daha net güzel görüntülü monitörleri de tercih edebilirsin.
  • Arkadaşım zaten öyle bi monitörüm var fakat ben küçük ekrandan oyun oynamayı sevmiyorum evde 106 Ekran Plazma varken 22" LCD monitörde oynamak hiç cazip gelmiyor. Ben Plazmamda oynamanın yollarını arıyorum ve dediğini yapsam bile alacağım ekranın görüntü kalitesi plazmamda çok daha kötü olacak...
    Kuzenim HD Furry aparatı sayesinde vga'dan bağlıyor (720p ve üzeri) PS3'ü Vestel LCD Tv'sine ve görüntü gayet iyi. Hem bağladığı TV benimkinden çok daha kötü.
    Sorularıma cevap arıyorum monitör değil...
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usuph

Arkadaşım zaten öyle bi monitörüm var fakat ben küçük ekrandan oyun oynamayı sevmiyorum evde 106 Ekran Plazma varken 22" LCD monitörde oynamak hiç cazip gelmiyor. Ben Plazmamda oynamanın yollarını arıyorum ve dediğini yapsam bile alacağım ekranın görüntü kalitesi plazmamda çok daha kötü olacak...
    Kuzenim HD Furry aparatı sayesinde vga'dan bağlıyor (720p ve üzeri) PS3'ü Vestel LCD Tv'sine ve görüntü gayet iyi. Hem bağladığı TV benimkinden çok daha kötü.
    Sorularıma cevap arıyorum monitör değil...
    Teşekkürler.

Sanırım çalışmış bu ürün, cevap gelmediğine göre PS3 ten başını alamıyor arkadaş

• Ben sorunumu vga box alarak çözdüm 720p de oyunları babalar gibi oynuyorum.Monitör'lerinde hdcp desteği olmayanlara vga box'ı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 28 Şubat 2011; 23:00:55 >
  • Ps3 ve nintendo wii konsolunuzu Hdmi desteği olmayan monitörünüze bağlamaya yarar.Artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum.İzmir elden satılıktır.
    Fiyat: 40tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar sızden rıcam bır goz atarmısınız bende ps3 almayı planlıyorum ama bu monıtor olayı kafama takıldıhttp://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/e-line-21.5-inc-54.6-cm-227e3lhsu_00/prd/;jsessionid=00D1E2665265BCD4FAE9FDA2B912A8A1.app101-drp3?t=specifications liktekı monıtoru kullanıyorum teknık bılgıler kısmında bu sekılde bır ıbare var ''Sinyal Girişi: VGA (Analog), DVI-D (dijital, HDCP), HDMI''

yanlıs anlamadıysam ıstenılern hdcp bağlantım mevcut kafamı karıstıran sadece dvi-d de mı var yoksa hem hdmı hemde dvı-d her ıkı bağlantıda da bu ozellık mevcutmu şayet ps3 ıle bu monıtorde ıstenılen goruntu alamıycaksam ps3 almıycam arkadaslar o yuzden
    benım ıcın bıraz onemlı sımdıden tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.