Şimdi Ara

HDMI Kablosu ile Kablosuz HDMI mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TTNet ile internete bağlanıyorum. Malumunuz bugün Galatasaray - Beşiktaş maçı var.
    Digiturk Play'e üyelik alıp Maçı yüksek kalite LG 55LA640 Smart televizyonumdan izlemek istiyorum.
    Bunun için bir HDMI kablosuna ihtiyacım var. Yani laptopumdan wireless ile izlediğim maçı hdmi kablosu ile smart televizyonuma aktarıp yüksek kalitede büyük ekranda izlemek istiyorum.
    Ama bunu izlerken takılma, donma ya da gecikme yaşayıp iki paralık keyfimizi hüsrana uğratmamak için bu konuyu açtım.
    Özetle;
    Kablosuz bir HDMI dongle alsam donma yaşamadan örneğin 1800 mbps kalitesinde bugünkü maçı izleyebilir miyim?. Google'de araştırma yaptım. Dark Ezcast isimli kablosuz bir hdmi dongle satıyorlar uygun fiyata. Bu ürün benim amacıma hizmet eder mi dersiniz?
    Ya da 20-30 TL'lik klasik bir hdmi kablosu almam daha mı mantıklıdır? Kablolu HDMI bu iş için daha mı uygundur?
    Bilgisi, deneyimi olanlar fikir verirse sevinirim.
    İyi pazarlar...

• çakırpençe Ç kullanıcısına yanıt
    aslında gs liseniz yardım etmem çok doğru olmaz ama neyse şaka bir yana dt play zaten sorunlu bir sistem haline geldi ilk çıktığı sene serverler bu kadar yoğun değildi ben iki diş ile yüksek kaletede kesilmeden maç izlediğimi bilirim neyse zamanla üye sayısı çoğalınca takılmalar kopmalar görüntü kalitesi düşüşü son zamanlar da sorun haline geldi bende geçen seneye kadar vardı baktım tat vermiyor klasik düzene geçtim... ama bu şekilde izleyeceğim diyorsanız maçı rahat izlemeniz için;

1: internet hızınız en 8mb ve üstü hızda olması lazım
    2: pc nizin tüm driverleri güncel olsun güncellemeler dahil donanım içinde "slim driver" programı ile güncelleyin
    3: tarayıcınızın da güncel olması mozilla yada crom kullanın ve adobe flash playerin ve pc nizin en az orta halli bir pc olması gerekiyor

bu şekilde yaparsanız takılmadan yüksek kalitede izlersiniz diye tahmin ediyorum ama dt play bu sağı solu belli olmuyor ama siz dediklerimi uygulayın riskleri en aza indirgemiş olursunuz diye düşünüyorum

• Tek maç satın alıcam ama 3 d secure hatası veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.